reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
VIA - faktycznie, nie nastawiaj się źle, ja poroniłam w grudniu. Była to bardzo wczesna ciąża. Teraz jestem w ciąży i miałam też schematy lękowe dopóki nie zobaczyłam w piątek na USG bijącego serduszka! Teraz wiem, że nic złego sie nie zdarzy, wierze w to bardzo i nie chcę myśleć inaczej :)

U mnie jutro 2 usg bo pierwsze bylo za szybko i nic widac nie bylo mam schize no ale przezyc musze

Lasencja jestemz Tobą, a we wtorek Ty będziesz stresować się ze mną! Wszystko będzie ok...przecież te potłuczone szklanki to nie przez przypadek tylko na szczęście :-)

hej co u was jak sie czujecie dokuczaja wam juz mdlosci. ja tez ide we wtorek na usg mam nadzieje ze juz bedzie cos widac
Honia a w piatek ktory to byl dzien ciazy ze juz widzialas serduszko malenstwa? ja ide we wtorek i zastanawiam sie czy juz bedzie mozna zobaczyc bijace serduszko to bedzie 5tydz i 5dni

dopisuje się do listy listopadowych mam 2010. Jeszcze niedawno ożywione dyskusje prowadziłam na grudniowych mamach 2008 - a teraz powiększa się nam rodzinka : ) pozdrawiam serdecznie

Witajcie poweekendowo :-)

Morbital witaj :-D

Yasemeen u mnie jeszcze nic nie było widać jak byłam w 5t2d, ale moja ciąża jest trochę młodsza ze względu na przesuniętą owu o ok 10dni. Idę teraz w piątek i mam nadzieje że zobaczę moją kruszynkę!

Svensonka &&&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolkę!!!

Miłęgo dnia dziewczyny!

robilam nastepny test z rana - wynik negatywny
dzisiaj mam odbior wynikow krwi
wiec sie pewnie dowiem co jest
miesiaczki nie mam juz 2 tyg
cos mi sie wydaje ze to nie ciaza
tylko predzej anemia poporodowa bo bardzo schudlam
wygladam jak anorektyczka wiec moze tez dlatego mi @ zaniklo ;(((

reklama
robilam nastepny test z rana - wynik negatywny
dzisiaj mam odbior wynikow krwi
wiec sie pewnie dowiem co jest
miesiaczki nie mam juz 2 tyg
cos mi sie wydaje ze to nie ciaza
tylko predzej anemia poporodowa bo bardzo schudlam
wygladam jak anorektyczka wiec moze tez dlatego mi @ zaniklo ;(((

Daj koniecznie znać jak odbierzesz wyniki.

Do góry