reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

I chcialam stanowczo zaprzeczyc, jakoby dziecko na tym etapie rozwoju przypominalo fasolke! Moje dziecko w 7 tygodniu i 4 dniu wyglada jak maly kociak :-D Taki o swiezo co urodzony bez siersci jeszcze, z podkurczonymi lapkami i zamknietymi oczkami :-)

reklama
czy na moim etapie norma jest miec mdlosci?? muli mnie i muli... od godziny. Para z zelaska mnie obrzydzila.... :baffled:
czy to tylko niestrawnosc??
jej w 1 ciazy prawie nie mialam mdlosci- nudnosci, nie pamietam jak to jest...
Tylko czy u mnie nie za wczesnie na nudnosci??
trzymajcie jutro za mnie &&& ide na bete ;-)

Witam
chciałabym się dołączyć! Termin w przybliżeniu wychodzi na 8 listopada. Jestem już po pierwszym usg, na którym widać było pęcherzyk ciążowy i echo od zarodka. Niestety dostałam lekkiego krwawienia i leże w domu łykając duphaston.

Witaj wśród listopadowych mam :-)
Mamy ten sam termin.
czy na moim etapie norma jest miec mdlosci?? muli mnie i muli... od godziny. Para z zelaska mnie obrzydzila.... :baffled:
czy to tylko niestrawnosc??
jej w 1 ciazy prawie nie mialam mdlosci- nudnosci, nie pamietam jak to jest...
Tylko czy u mnie nie za wczesnie na nudnosci??
trzymajcie jutro za mnie &&& ide na bete ;-)

Mnie mdłości nie męczą, ale to pewnie a właściwie to zależy od organizmu. Zastanów się czy sobie tych objawów oby przez przypadek nie wmawiasz.
Trzymam bardzo mocno &&& za jutrzejszą betę! Daj koniecznie znać po wynikach.

:baffled: jak moge sobie wmawiac jak odbija mi sie teraz pasztetem ktory zjadlam 3-4 godz temu :baffled: masakra jakas...

pochwale sie jak bede mogla, bo ja jak rano wyjde z domu to wroce dopiero w piatek wieczorem... wyjezdzam do rodzinki na troeche bo monotonnie mnie dobija :sorry2: ALe jak nie bede mogla to napisze esa do ktorejs z moich listopadowych mam 2007 i ktoras tu napisze jezeli wynik byl pomyslny :tak: Jak nie, to nie bede nic pisac... moze za wczensie jeszcze na betke?? Nie mam pojecia. W kazdym razie w sobote powinna byc planowana @ ktora mam nadzieje ze sie nie pojawi!!! Wiec zdaze wrocic do tego czasu i w razie czego bede z Wami testowac w sobote ;-) jak teraz nic nie wyjdzie...

mdłości mdłości, w pierwszej ciąży też ich tyle nie miałam co teraz, reaguje na każdy zapach który moje nozdrza uznają za nie przyjemny, a przewijanie małego to wyzwanie godne herosa, mam nadzieje że szybko mi minie bo się wykończę albo założę jakąś klamrę na nochal. Właśnie się tak zastanawiałam że to za wcześnie żeby o tym myśleć ale czeka mnie zmiana szpitala przy tym porodzie, w poprzednim czułam się jak u siebie, znajomi lekarze, znajome piętra a teraz ehhhhhhh no i się zastanawiam czy nie wrócić do poprzedniego gina - na stare śmiecie czy zostać przy tym nowym lekarzu fantastycznym zresztą ale przeraża mnie to nieznane przy porodzie

Witajcie Kobietki!!!

Wpadam tylko na chwilkę... za wszystkie testujące, wizyty i oczekujące na wyniki badań trzymam kciukasy &&&

Miłego dnia Wam życzę!

Witam dziewczyny:)

Morbital ja bym wrocila swojego gina, jestem bardzo dumna z lekarza bardzo dobry lekarz moge ci polecic mojego gina. a powiedz mi jaki gina chodzilas? i w jakim szpitalu rodzilas?

Witam przyszle mamuski :)
Chciałabym sie do was dolaczyc! To moja pierwsza ciaza, o ktora dlugo sie staralam wiec nie moge sie doczekac kiedy uslysze chociaz bijace serduszko:) Na usg lekarz znalazl pecherzyk cale 8 mm!! :)

reklama
Do góry