Witam dziewczynki...ale żeście naskrobały od wczoraj
ayla Twoje cesarka może tak wcześnie bo będziesz miała bliźniaki, a przy bliźniakach ciąża zazwyczaj trwa ok. 36 tygodni
Amerie ja też czuję sie bardzo samotna, przez cały dzień nie mam do kogo buzi otworzyć...niedługo chyba zacznę gadać sama do siebie...no czasami coś do brzuszka pogadam jeszcze
moj M. jak wroci z pracy to albo ja spię albo on jest tak padnięty że w sumie nie wiele czasu razem spędzamy..ahhh...
anbar zazdroszczę tego ze mogłaś sobie przenieść pracę do domu...marzę o takeij elastycznej pracy. Ja niestety jestem na zwolnieniu praktycznie od kwietnia, bo nie mogli mi zapewnić odpowiednich warunków pracy....i naprawdę bałam się tam pracować
mimo że miałam stanowisko kierownicze
Ja dziś wybrałam się do pracy zanieść L4 a że pracuję w galerii( kilkaset metrów od domu) więc na samej pracy się nie skonczyło i wstapiłam do kilku sklepów....i się przeliczyłam;/ jak wyszlam z superpharm to zaczęły łapac mnie skurcze...na szczęscie mama zadzwoniła gdzie jestem bo stoi pod moim blokiem (miała wpaść w odwiedziny z jedzonkiem) i podjechała po mnie, bo oczywiście M. w pracy...
jednak chodzenie już nie dla mnie...a myslałam, że mimo nakazu odpoczywania raz na jakiś czas mogę sobie pozwolic;/