reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
Ojej to tydzien przede mna :) to tak szybko ? a to z tym USC to nie trzeba na 3 miesiace przed slubem podpisywac??? :))

Na ciążę to można jeszcze szybciej ;-) Ustawowo trzeba 31 dni wcześniej, ale można napisać pismo do kierownika z prośbą o skrócenie tego czasu i wtedy to nawet następnego dnia. My planowaliśmy na wrzesień, ale nam pani powiedziała, że nie ma miejsc i pierwszy wolny termin to 15.10. Troszkę za późno, wtedy to ja już mogę być na porodówce. Więc znalazła termin w sierpniu. Dla nas to ok, i tak mieliśmy w planach cichy, skromny ślub, bo wbrew pozorom nie z powodu ciąży się pobieramy :-D

reklama
Dziękuję wszystkim za gratulacje. Szczególnie się należą po długiej batalii jaką przeszliśmy z USC i sądem aby uzyskać zgodę na ten ślub, jako że mój chłopak jest cudzoziemcem.
Ale jesli chodzi o zdjęcia, to od razu mówię, że nie będzie, bo żadne z nas nie chce wystawiać swoich zdjęć w internecie. Ale jeśli chcecie ze względu na sukienkę, to mogę pomyśleć o jakimś rozwiązaniu aby wilk był syty i owieczka cała ;-)

Do góry