reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
Witam dziewczyny :) nie było mnie cały tydzień bo od środy do niedzieli leżałam w szpitalu. W zeszłym tygodniu w nocy z wtorku na środę tak nie zaczęła boleć nerka, że nie mogłam spać ani leżeć, chodzić, siedzieć, normalnie nic. jakby tego było mało to wyskoczyła mi temperatura 38,4 stopni C i rano o 8 już byłam na izbie przyjęć. Tam siedziałam 2 i pół godziny zanim mnie przyjęli :wściekła/y: zrobili mi badania krwi, moczu oraz usg dzidziusia i nerek. Okazało się, że nerki są w porządku tylko infekcja dróg moczowych. Dostawałam kroplówki z antybiotykiem i furagin i na szczęście przeszło. Najważniejsze, że już jest wszystko dobrze i z Krzysiem też ok.
Pozdrawiam

Tygrysek najważniejsze, że wszystko w porządku :) ja też teraz mam podwyższoną temperaturę, byłam dziś u lekarza i też podejrzewa, że drogi moczowe, więc kazała zrobić badanie moczu i się okaże czy to to

Witam was!!
Dziś mam ciężki dzień od rana zła wiadomość!!:-(Dostałam list od położnej,że mam jakieś zapalenie moczu...nie wiem dokładnie czy chodziło o cewke moczową,czy co bo napisała po polsku i ciężko mi to rozszyfrować ale znów czekają mnie antybiotyki!!
Wydaje mi się ,że te moje ciągłe problemy z nerkami i moczem mają powiązania z przeszłością jak miałam jako dziecko bakterie w moczu!!
hmmm jutro się wszystkiego dowiem od lekarza , a teraz ide się zająć resztą prasowania ,żeby się nie martwić:-(Tygrysek a furalginu czasem nie dostałaś tego małego 250 żóltego bo ja mam jeszcze z przed ciąży ale to jest antybiotyk i się troche boje brać zdrowiejcie dziewczyny!!!POZDRAWIAM

Tygrysek dokladnie 4 tygodnie temu mialam to samo, trafilam do szpitala pod kroplowe przez bolaca nerke. Potem jeszcze bralam jakies kilka dni furlagin na bakterie w moczu ale teraz czuje sie super. Podobno bardzo powszechen w ciazy. Dobrze ze czujesz sie juz lepiej :-)

reklama
Do góry