Dziewczyny jutro mam to wstrętne badanie z glukozą.. Uważacie, że bez cytryny sie nie obejdzie?
U mnie się obeszło. Wata cukrowa i duża beza są słodsze od glukozy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jutro mam to wstrętne badanie z glukozą.. Uważacie, że bez cytryny sie nie obejdzie?
tak jak juz wczesniej napislalam...to bym wtedy nie wziela;/aduska, gdybyś mieszkala w Warszawie, nie miałabyś większego wyboru. Albo wawalasz 1500 albo nie masz prywatnej położnej.
A ja się zastanawiam czy mojemu ginowi coś dać za to że zrobi mi cc. Mój mąż mówi absolutnie nic i tak z nas zdziera co wizytę a cc wykonać to jego obowiązek. Sam mi gin powiedział, ze on będzie mi robił cc bo jestem jego pacjentką on mnie kieruje do szpitala.
baska nic mu nie dawaj oprocz czekolady
eve19 wybacz ale kompletnie sie z Toba nie zgadzam...dziewczyny przeciez polozna to nie rzecz i uwarzam ze nie powinno sie oplacac jej uslug tym bardziej ze on z nfz maja kase wiec po co prywatna u mnie w szpitalu w polsce placi sie 400zl ale do tego nie ma wizyt domowych po porodzie jak kiedys bylo i wydaje mi sie ze w 100% wolalabym rodzic bez prywatnej bo opieka i tak taka sama
a skoro zawod 'plozna' oferuje takie odplatne uslugi to nie my traktujemy je jak rzeczy tylko tak juz jest ze kazdy oferuje swoje uslugi za kase...no sory tak to dziala.... polozna jak kazdy inny zawod... i dlaczego rodzice musza dokupowac dodtakowe lekcje swoim dziecion, ktore sobie np. nie radzą w szkole, chociaz edukacja jest darmowa i rowna dla wszytskich. Jednak niektorzy muszą/ chcą zaplacic aby radzić sobie lepiej... Chociaż to nie wporządku bo taka pomoc powinna byc nieodpłatna.