reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
co do badania glukozy, to polecam zabrac plasterek cytryny....wtedy jest nawet do przeżycia, a w żaden sposób nie zkłóca wyniku testu:-)

na pojezierzu warmińskim też jakoś pochmurno...ale chwilka " odsapki się przyda;-)

Jak dla mnie to badanie z glukoza to nic strasznego, do wypicia i bez cytryny....tylko że ja miałam dawkę 50g.
W sierpniu przed wizytą będę robić z obciążeniem 75g...bo ten wynik z 50g nie wyszedł zły ale też nie najlepszy.

witam :)

U nas upał ciagle ten sam od kilku dni... Choc tez zapowiadają jakieś deszcze. Zobaczymy :)

Co do załatwiania dokumentów po slubie też się bałam ze tego strasznie dużo... Ale jak człowiek się zmobilizuje to naprawdę wszystko można sprawnie załatwić :) I dowód i prawko i w bankch i ubezpieczalni :) Naprawdę nie jest tak źle. Jedynie z czym ciągle zwlekam to z kartą zdrowia czipową... Życzą sobie zeby jechać kilka razy do innego miasta - jakby to nie szło załatwić u siebie...

Mnie też czeka glukoza ale dopiero chyba po wczasach więc zdążę się psychicznie nastawic ;)

A ja glukoze mam teraz zrobic i ciągle przekladam. W poniedzilek juz bede musiala, wiec pojde.

Od wczoraj siedze w pracy z nogami na kartonie po papierze ksero i wczoraj pierwszy raz nogi mi nie napuchly, wiec polecam trzymac nogi prosto, nie w dol.

Wracam do mojego raportowania

Pa

Witam dziewczynki :) Oj baaardzo długo mnie tutaj nie było ale to przez problemy z internetem:( Nie wiem jak teraz bedzie z moim wchodzeniem ale postaram sie jak najczesciej :)
U nas dobrze, moj skarbeczek kopie jak szalony dzisiaj mam połówkowe wiec ie dowiem co nosze w sobie :) Juz nie moge sie doczekac :)
buziaki :*

Violett - no nareszcie do nas zajzałaś ;) Trzymam kciuki za dzisiejsze badanie! Żeby przeczucia na chłopca się sprawdziły :) Daj od razu znac jak po wizycie! Ściskam :*

Jejciu teraz tak patrze na mój suwaczek... I to juz 24 tydzień :))) Aż nie mogę uwierzyć ze mój syneczek zaczyna słyszeć co się wokół niego dzieje :))) Ciekawe ile teraz waży ;)

reklama
Do góry