Trusia77
Fanka BB :)
Witam nocną porą
Jak zwykle nie śpię, ruchów nie czuję a mam problemy ze spaniem, chyba nałóg netowy i bb
))))
Jak zwykle nie śpię, ruchów nie czuję a mam problemy ze spaniem, chyba nałóg netowy i bb
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pomóżcie, prawie od pępka w dół mam wyczuwalnie twardy brzuch, troche boli jak dotykam, niewiem czy to normane bo nigdy tak nie zauważyłam, też ból jak się podnosze bez podpierania. Czy to coś groźnego? Może wezmę nospę ale o 20 brałam paracetamol na ten ból zębow, nie zaszkodzi?
Ehhhh ta szkoła rodzenia, bo On twierdzi, że po co to skoro nie rodzimy razem....
a Na marginesie, taki poród jest płatny dodatkowo? jakbym chciała by był przy mnie?