reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Witajcie weekendowo:)

Ja już na nogach:) Zaraz poranna gimnastyka, śniadanko, prysznic i na zakupy:) D dzisiaj w pracy do 15 więc pobuszuje po mieście:)

Aniu ważne, że dzidzia zdrowa:):) Chociaż wiem, że chciałaś już wiedzieć kto tam mieszka. Widać maluszek uparty:) Życzę Ci dzisiaj cudownego dnia:D

Miłego weekendu!

reklama
Witam się grzecznie i życzę wszystkim miłego dnia. :-)

AniuTobie życzę, aby wszystko ułożyło się tak, jak to sobie wymarzyłaś. W małżeństwie - miłości, szczęścia, wspaniałych i zdrowych dzieci!

Aniu jestem pewna, że olśnisz wszystkich - niech ten dzień będzie dla Ciebie początkiem wielkiego szczęścia!

Od wczoraj w Karpaczu trwa weekend harleyowy - niby fajna impreza ale szlag mnie już trafia od tego ryku motorów, wszędzie tłoku i pijanych motocyklistów... W dodatku mieszkam praktycznie na terenie letniego toru saneczkowego więc jest mega-ruch, mega-hałas a w tym samym budynku znajduje się jeden z bardziej znanych barów w Karpaczu... Ech, cisza i spokój - marzę o tym. Dodatkowo wczoraj w supermarkecie, akurat jak tam byliśmy włączył się głośny alarm, który najwidoczniej nikomu oprócz nas nie przeszkadzał - bo wył przez dobre trzy minuty, to samo zdarzyło się u ginki -byam pierwszą pacjentką i wchodząc zapomniała zdeaktywować alarm - też wycie. Same hałasy obok mnie ostatnio...

Ufff, ponarzekałam, ulżyło mi:-D

hej dziewczyny mam pytanko czy wam tez jak mi puchna nogi z tego ciepla. Wieczorem mam takie opuchniete ze nie widac kostek. Macie jakies sposoby aby nie puchly.
Aniu wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :)

witam weekendowo :)
o rany co za ukrop dopiero teraz się trochę ochłodziło. ale minimalnie.
właśnie chłodzimy się z Małgosią przy wiatraku. za to jutro jedziemy nad jezioro będziemy tam siedzieć do nocy hehe.
Aniu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, wiele szczęścia

ANIU wszystkiego najlepszego, dużo miłości, szczęścia, pomyślności i samych cudowych chwil. Niech Wam się wiedzie jak najlepiej!!!

Ja dziś padam, byłam w Toruniu, wiecie że na starówce nie znalazłam H&M? albo tak słabo szukałam, jestem zawiedziona bo tak ostatnio piszecie o przecenach a ja w nic już się nie mieszcze
Zaliczyłam bulwar nad WIsłą i padam teraz

reklama
Dzień dobry niedzielnie :-)

Dziś pamiętajcie o tym by pójść na wybory... i nie pisać tu o swoich typach bo trwa cisza wyborcza ;-)

U mnie zapowiada się kolejny dzień upałów - nawet noc była gorąca - zjadłam pół baaardzo zimnego arbuza - potem mój R pytał skąd się wzięły pestki w łóżku :-D

Ciekawa jestem jak tam nasza najświeższa mężatka Ania :-)

Do góry