reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Jutro pakujemy sie i wyjeżdzamy nad morze do Władysławowa więc troszke mnie teraz tutaj nie bedzie. Wam też życzę dużo odpoczynku

reklama
Baska zazdroszcze bardzo! jezdzilam tam na wakacje kilka lat pod rząd :) a ja wlasnie seks w wielkim miescie ogladam na comedy central, od 3 dni codziennie o 22:35 są dwa odcinki :D

ale boje sie jutrzejszej wizyty :( ostatnio usg mialam w 12 tygodniu, mam jakies zle mysli i w ogole nie wiem jak ja dzis usne :( moj P. wzial sobie wolne specjalnie na jutro zeby isc ze mna, ale i tak martwie sie o dzidzie juz chce byc po :(

Ostatnia edycja:
Aniu ja też trzymam kciuki - wszystko będzie dobrze - na 100%. Ja też mam dziś wizytę, ale taką, że tak powiem uzupełniającą bo połówkowe już za mną - wszystko ok na szczęście :-) Po drugie gratuluję matury - wiedziałam, że będzie wszystko dobrze :cool2: Ja też byłam po pisemnym polskim trochę zawiedziona choć zdawałam jeszcze za czasów normalnych ocen - dawno to było :zawstydzona/y:

Lasotko cudowna urodzinowa wiadomość - imionka też bardzo ładne.

Mój Syneczek od paru dni cały czas daje znać o sobie, szczególnie zaraz przed zaśnięciem i rano, ale dopiero tak koło 10. - pewnie się wtedy budzi, śpioszek jeden ;-)

Mam pytanie - od razu wszystkim (rodzinie, znajomym) mówiliście jak Maleństwo będzie mieć na imię? Ja jakoś mam przed tym opory chwilowo. Oczywiście, mam gdzieś czy komuś się spodoba ale jakoś mam przesyt komentarzy, nawet tych pozytywnych - taki mały foszek ;-)

Miłego dnia Mamusie :-)

Dzień dobry dziewczynki!!! :)

Kolejny piękny słoneczny dzień :))) Ahhh...

holly - my nie mówiliśmy od razu wszystkim jak mały będzie miał na imię... Bo też głupie komentarze działają na mnie jak płachta na byka :D Każdy zaczyna doradzać i odradzać jakie imię teraz jest modne lub nie(??!!). My ostatecznie zdecydowaliśmy po badaniach prenatalnych w 20 tygodniu. Wtedy wiedzieliśmy już na 100% że to chłopczyk :) No i został Dawidek :) Codziennie teraz tak do brzuszka mówimy i nie wyobrażam sobie zmiany imienia ;D

Aniu - odemnie też kciuki zacisnięte za dzisiejszą wizytę!!! :) Nic się nie martw na pewno wszystko będzie dobrze :) Tym bardziej, ze Tój mężczyzna będzie z Tobą :)

Mój synuś też nieźle fika każdego dnia :))) Cudowne uczucie. Nie raz tak delikatnie jakby dopiero co się obudził... A za jakiś czas pływa chyba we wszystkie strony świata :D Mąż codziennie przed snem sobie z nim rozmawia :) Zawsze mam niezły ubaw jak słyszę te "kopniaczkowe rozmowy" :)))

Hej!

Aniu Trzymam kciukasy!

Holly Ja odkąd wiem, że w pod moim sercem mieszka dziewczynka mówię wszystkim, że to Ninka :-)

Od wczoraj czuję ruchy!

Jestem szczęśliwa! Jakie to życie jest piękne! Uwielbiam te kopniaczki. Miłego dnia babeczki!

reklama
Witamy przy śniadanku.

A my wczoraj mały maraton po sklepach urządziłyśmy.Obkupiłam troszkę moja Julke.Fajne promocje są.W ogóle mojej Julce ida zęby i to kilka na raz.Ogólnie masakra,nie śpię od 4rano.

Aniu-trzymam kciuki,zobaczysz wszystko będzie dobrze.
Basiu-zazdroszczę wyjazdu,udanego wypoczynku.

Dziś na obiad zachciało mi się robić naleśniczki.Będą z truskawkami i bitą śmietaną mniam.Musze jeszcze kupić truskawki.

Do góry