hej dziewczynki
Paulinka,
Svensonka, piękne dzidziusie
Paulinka ,
Mama2010 domki bardzo ładne, takie oazy spokoju
ale
Myszka Twoj mnie po prostu powalil cuddddooooo, to wręcz posesja
widzę, że budowa domu to już nie jednostkowa sprawa i bardzo dobrze. Wybudowanie domu wcale nie jest droższe od kupna mieszkania, co prawda potem koszty utrzymania to już inna sprawa ale dla chcącego nic trudnego. Ja mieszkam w 2 piętrowym domu z poddaszem w centrum gdańska więc nie koniecznie można mieć dom tylko na wsi
Co prawda dom był kupiony przez teścia z przeznaczeniem do remontu i to nie jest to samo co nowy ale od zeszłego roku jesteśmy właścicielami i jakoś tak nam w nim dobrze, chociąz remonty trochę nas dobijają. Kiedyś wybudujemy dom wg własnego projektu ale to zapewne nie wcześniej niż za 10lat
Domek to fajna sprawa, w tym roku czeka mnie zaprojektowanie ogródka, na razie wzdłuż płotu posadzone są tuje, w kolejności czeka trawnik, kwiaty i krzewy ozdobne.
Anbar ja całe zycie mieszkałam w domku, wiec dla odmiany chciałam kupic mieszkanie, podobają mi się te nowoczesne mieszkanka, ale musiałabym mieć na pewno z ogródkiem. Wysprzątanie 200m domu trochę mnie przerasta i czasami mam serdecznie dość...Poza tym ciagłe remonty, tak więc są plusy i minusy posiadania domu. Mój mąż za to mieszkał w bloku i jak zobaczyłam jaką radośc przynosi mu ten dom, nawet z załozenia elektryki w częsci schodowej
to juz go przestałam namawiać na kupno mieszkanka...Poza tym komfort wyjścia na podwórko w dresach-bezcenny haha .
U nas lepiej, coraz lepiej...Juz od kilku dni nie biore tabletek przeciwbólowych, skurcze odeszły w niepamięc...Czuję sie w koncu tak jak powinnam sie czuć
Musze rozejrzec sie za ciuchami ciązowymi bo nie powiem, gdzieniegdzie moje zreczy juz zaczynają mnei uwierać...Mysle ze za parę tyg już będę miała pokaźny brzuszek