reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
Dzień dobry Kochane :*
Dziękuję wszystkim za miłe słowa :*:*:* Ja dziś w doskonałym humorze :) Idę zjeść śniadanko i później będę skanować zdjecie Robaczka :) Tylko tak tak pisałam wcześniej nie liczcie, ze coś ciekawego zobaczycie hehe :D Taki łobuz ze co ładniejsze zdjęcie to zepsol :))))

polecaespanola - mysmy też już właśnie dawno nie byli w kinie... Hehe a mąż zamiast się skupiać na filmie co chwile mi szeptał ' "A moze teraz właśnie robi fikołka, a moze teraz macha rączkami" :D:D Film - "Twój na zawsze" polecam!!! Mnie się bardzo podobał mężowi też - mimo, że dramat ;)

Svensonka - tak to moja pierwsza dzidzia i imiona już też mamy wybrane :) Dawidek albo Emilka - już pisałam o tym w wątku o imionach :)

mglaczek - witamy wśród listopadowych mamusiek :) :*

No to zycze naj najlepszej ciazy spokojnej i pieknego dzidziusia

Hej! Witam się porannie.
Witam nową mamusię listopadową. Mglaczek zaglądaj do nas często.
Paulinka i Svensonka dzieciątka rosną przepięknie!
Ja lecę zrobić śniadanko i zaraz do Was wracam. Mam nadzieję, ze będzie już fotka Paulinko :-)

no ja tez tak mysle oby zdrowiutkie takie piekne super widac na usg

Witajcie kobietki!

Zaznaczyłam tyle cytatów i mnie wywaliło...wrrr...więc odpiszę tylko tyle co pamięta.

maglaczek witaj :-)
paulinka 10cm to prawdziwy wielki człowieczek :-) fajnie że taki ruchliwy :-) czekam z niecierpliwością na foteczkę!
svensonka śliczna dzidzia :-) gratuluję! A wy już imiona wybraliście ?

więcej nie pamiętam...sorki.

Ja wczoraj po powrocie padłam...nawet nie doczekałam końcówki YCD. Ale dzisiaj już od 5 prowadziliśmy z W. łóżkowe rozmowy.
Dzisiaj aktywny dzień więc nie posiedzę za długo.

Pięknego dnia Wam życzę.

Tak imiona mam takie: dziewczynka: Laura lub Roxanna chlopiec Leo,Hugo

domnagorce.jpg

Witam was kochane!

Dzis w pracy mialam tyle roboty ze nawet internetu nie bylo kiedy odpalic. Piekne doki dziewcznyny. My tez ruszamy z budowa w przyszlym roku. A oto nasz projekt.

mama2010 - bardzo nowoczesny :))) Moja siostra też buduje dom i jest mega nowoczesny - wręcz wygląda jak bank jakiś :D Dobrze, ze jest taki duży wybór tych domków bo każdy znajdzie coś dla siebie :)

Dzieki Paulinka. Mam nadzieje ze mimo wszystko uda nam sie zrobic cieple i domowe wnetrza, az sie boje co sie bedzie dzialo jak trzeba bedzie zaczac sie zastanawiac nad meblami itp, ale cala budowa chcemy sie zajac jak maluszek juz bedzie z nami. Narazie wynajmujemy mieszkanie, z rodzicami bym nie wytrzymala pod jednym dachem :) taka juz jestem.

reklama
Dziewczyny słuchajcie mam wrażenie, że objawy ciąży mi przeszły. Nie wymiotuję od kilku dni i piersi mnie nie bolą. Strasznie się boję, bo naczytałam się że to może być zła oznaka;/ Jutro mam usg, ale chyba nie zasnę dzisiaj ;/ Ktoś tak miał?

Do góry