reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
Ja dzisiaj też chora ...
chyba mam takie piątkowe przesilenia. Wzięłam urlop na żądanie i się grzeję ...

Joaś - życzę dużo zdrowia dzieciaczkom!
Violett - Tobie też dużo zdrowia ... bardzo uważaj na tą temperaturę. Ja tydzień temu jak się rozchorowałam dostałam na podobne objawy: sinupret, do ssania tabletki Isla, roztwór soli morskiej do nosa i Apap ... pomogło błyskawicznie. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie tak samo bo na wieczór mamy w planie oglądanie dzieciowych rzeczy i lekcję tańca (tydzień temu nie byłam z powodu chorobi i jak teraz nie pójdę to już chyba w ogóle będę musiała zrezygnować bo nam za dużo ucieknie ...).

Dzidiaj juz nie mam cale szczescie temperatury, ale jak bede sie zle czula dzisiaj to pujda sobie do lekarza na dyzor wieczorkiem :)

No ja może dzisiaj W. poproszę to mi pstryknie.
Tak tak poproś go a my poczekamy z niecierpliwoscia na zdjecie twojego brzuszka :)

Kurujcie się kochane i szybko wracajcie do sił.
Dziekowac :)

A co do grudniowych mam to rzeczywiscie one te brzuszki maja duze :)

Ostatnia edycja:
Ja mam brzucha zero ... tzn jakaś taka mikro oponka, która była zawsze ... jak na razie waga u mnie -0,5, ale czuję już że w środku jest ciaśniej i już te dopasowane rzeczy mi przeszkadzają ... dzisiaj jkak wieczorkiem będzie mi lepiej to pojadę sobie kupić jakieś ciążowe spodenki.

W ten weekend jedziemy powiedzieć o dziecku moim babciom, chciałam jeszcze poczekać ze dwa tygodnie ale wtedy nie będę miała okazji powiedzieć osobiście ... powiem Wam szczerze, że jednej z babć się trochę boję :-)
obie są super, ale jedna z nich będzie bardzo niezadowolona, że tak bez ślubu ... druga babcia na pewno będzie przeszczęśliwa bo od kilku lat jak jej się składa życzenia to mówi, że ona chciałaby tylko doczekać się prawnusia :-)

Tak, dla obu babć pierwszy :-)
jedna babcia ma troje wnuków - mnie i moje młodsze rodzeństwo a druga ma jeszcze 3 wnuków od mojej cioci, ale Ci mają dopiero 22,20 i 18 lat więc mogą jeszcze trochę poczekać :-)

Ja wcześniej przypuszczałam, że pierwsze dziecko w rodzinie to byłoby mojej siostry (wprawdzie młodsza, ale ma już 27 lat :-), a ja 28 ), ale jakoś wyszło tak po kolei.

Bardzo duże brzuszki maja na grudniówkach...dłużej się ciążą nacieszą :) Ja na razie wygladam jakbym po prostu miała fałdkę na brzuszku z objedzenia hahah ;)

Witam was dziewczynki :)

Ja tez juz sie przygladalam grudniowko i powiem ze rzeczywiscie brzuchole juz im rosna :) Ale mysle ze u nas tez niedligo zacznie sie w klejanie fotek.

Widze ze duzo dzis chorowitek, dziewczyny piekny weekend idzie, szybciutko sie kurujcie.

Czesc Kochane Moje :*:*:*
Ja dzisiaj od rana na ogródku grzeję się w słoneczku przy kawusi :) Przy okazji czytam różne poradniki na temat ciąży i maleństwa :)
U mnie też brzuszka zero wiec nie ma się czym chwalić ;) Ale wiecie co zaoważyłam...??? Wczoraj jak z mężem leżeliśmy już w łóżeczku to tak delikatnie masowałam sobie podbrzusze... Dosłownie nad samą kością łonową skóra jest o wiele twardsza i napięta niż wyżej :) A co jeszcze ciekawe... Bardziej wyczuwam twarda kulę po prawej stronie niż po lewej ale to tak minimalnie :) Z tej też strony ginka robiła mi usg bo tam dzidzia siedzi :)))) Sprobujcie sobe dzisiaj też tak porównac :) Ja sie zachwyciłam :)
Co mnie ostatnio we mnie irytuje...? To, ze byle pierdoła potrafi wyprowadzić mnie z różnowagi... Dzis np mąż napisał mi sms-ka "Takiej to dobrze na ogródku siedzi i pije kawusie. Odpoczywaj poki jeszcze mozesz" (!!!) I to ostatnie zdanie mnie rozwaliło. Już był foch, ofucz i złamanie dobrego humoru ://// Mąż zażeka sie ze to było tak tylko w dobrej intencji a mnie to prawie doprowadziło do płczu :( Ehhh... Oby te humory szybko mineły...

reklama
Paulinko doskonale Cię rozumiem...sama przechodziłam tą burzę hormonów i byle co doprowadzało mnie do szału, gniewu, płaczu, smutku... Denerwowałam się że nie mogę nad tym zapanować a to wpływało na moje relacje z W.,choć on twierdził że wsio jest ok i mnie rozumie to mi i tak było z tym źle.
Ale minęło... I życzę żeby u Ciebie też minęło najszybciej jak się da.

Co do "kulki" to ja też ją mam po prawej stronie i już ją tak fajnie czuć.

Do góry