reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Ja również witam cieplutko :)

Mój Maćko też zajął się chwilę sobą, także wykorzystam tę chwilę na sprzątanko :) Dziś siedzimy sami bo A. poszedł do pracy, po obiadku pójdziemy na spacerek bo pogoda dziś się trochę poprawiła :)

Przyjemnego weekendu :*

reklama
Witam się i ja.
Pogoda u nas typowo przedwiosenna. Raz slonko raz deszcz, a czasem i śnieg popada. Oznacza to, że za chwilkę będzie już cieplutko, zrobi się zielono i znów będzie ię chciało żyć z całych sił. Tylko... dwa lata z rzędu na wiosnę bociany mnie nawiedzały ( jakoś chyba mnie polubily :-D). W tym roku mogę Wam je podesłać, jeśli któraś ma ochotę na ciążowy brzuszek.
Moje chłopaki gotują obiadek niedzielny, Luśka ogląda mam talent, a ja mam chwilkę na BB.
Joanka85 faktycznie to było zaawne. " Agatka" to jeszcze chyba nie dorosla do tego by być mamą. Będę trzymać kciuki by spotkanie z rzeczywistością po porodzie jej nie zabilo.
Miłej niedzieli dziewczyny.

Ojej jak tu pusto... Gdzie są wszyscy?

No pusto, pusto.
Trusia ląduje w UKju to pewnie się odezwie jak się rozpakuje, wypakuje, ogarnie.

U nas pogoda niesprzyjająca niczemu, na spacer to chyba tylko w kaloszach bo błota po kolana :dry:
Ja ostatnio nos ciągle w książkach mam, czytam i czytam.
Młody ostatnio aniołek, choć noce niestety nadal z pobudką na mleczunio.
Popijam właśnie poranną kawkę, zaraz biorę się za jakieś prace.
Wczoraj brzoskwinek był u dziadka pół dnia - ogarnęłam dom więc dziś luz tylko obiadek.

Meldować się co tam słychać ;-)

Hej jestem, w środę wieczorem wróciłam. Mała ok, to chyba nie była jelitówka u W, mamy prawie jedną trójkę i wielkie marudzenie po powrocie od dziadków :) Mam nadzieję że u Was ok, poczytam wieczorkiem co się działo

reklama
Witam się i ja.
Trusia za dużo do czytania to nie będzie.
My chorzy wlaściwie dzieciaczki pozaziębiane. Olek zalapał katar od koleżanki ( dzieewczynka była po chorobie, ale ponoć już nie zarażała) no i oczywiście zaraził Luśkę. Więc mam dwójke zagilaną. W sumie to już jest dużo lepiej i puki co to nawet do lekarza się nie wybieramy.
Synek jest na etapie mądrych pomysłów i musimy jutro pojechac kupić bramkę do kuchni, bo stała się ona niebezpieczna (np. Oluś wchodzi do kuchenki poszufladach jak po schodkach). Zaczeło się wchodzenie na stoły i inne meble. Musiałam pochować krzesła. Taki wiek...

Do góry