reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

tygrysek brakuje ci ze 100 głosów a to głosowanie raz w miesiacu?
no ja głos oddałam....mogę ewntualnie ci jeszcze 2 głosy załatwić mojego rodzeństwa ale tak to nie wiem sama

reklama
tygrysku no to super nagroda!!!! 2tys to kupa kasy!! Szkoda tylko, ze można głosować raz w miesiącu bo bym klikała częściej ;-)
joanko a co tam u Was? Jak Maciuś?? :-)
agrafka już zdrowa jesteś babeczko?

paulinka - dziękuję, że pytasz :) U nas wszystko w porządku. Maciuś wreszcie ustabilizował sobie sen w ciągu dnia, więc mam trochę więcej wolnego czasu. Także mogę częściej tu zaglądać :)

Dziewczyny, które należą do grupy Listopad 2010, założonej przez Holly. Mam pytanie, czy mogę znów być przyjęta do waszej grupy czy zostałam wyrzucona z jakiegoś powodu, który uniemożliwia mi ponowne przyjęcie? Proszę, o odpowiedz którejś z Was :)

Dziewczęta melduję, że wiosna idzie :-D. U nas dzis pogoda typowo marcowa tu slonko, tam śnieg i wszędzie mnustwo wody. Wstrzelilismy sie dziś ze spacerem w piękne słonko. Ptaszki ćwierkały, że wiosna już tuż tuż.
Diablica koszt tej wkladki to 700zł+300zł założenie więc w sumie 1000, ale na 5 lat spokój. Tak naprawde to wychodzi taniej niż tabletki tylko trzeba wywalic jednorazowo.
Jeśli chodzi o drugi poród to był bardzo szybki i BEZBOLESNY. Miałam wywoływany 10 dni po terminie. Do 4cm wogóle nie czułam skurczy choć na zapisie byly spore. Przy 4 cm jak zaczeło boleć to dostałam zzo. Naprawde super mi się rodziło. Na partych nie bolalo jakos strasznie więc mogłam się skupić na tym co mówi połozna. 2 razy poparłam i mala była na świecie ( a ja miałam chronione krocze). 2godziny po porodzie wogóle nie czułam, że rodziłam ( no prawie). A swoją drogą naprawde podziwiam te dziewczyny, które rodziły bez znieczulenia. jakoś sobie tego nie wyobrażam. Ogromny szacun dla Was.

Witajcie porannie :)
Mam nadzieję, że samopoczucie dzisiaj dobre a maluchy grzeczne i ślicznie spały :) Mój Maćko jak zwykle wstał o 6, więc my już po śniadanku :) A jak tam u Was pogoda, u mnie zapowiadało się przepięknie, obudził nas cudowny wschód słońca. Niestety teraz całe niebo pokrywają chmury, które nie wiem skąd się wzięły :/

Przyjemnego dzionka Wam, życzę :)

Witam się i ja.
Oluś spał mi do 8 jak zawsze i o 11.30 znów już lulał i spał do 15 :szok:. Raz na jakiś czas tak ma, że śpi po 3 godziny w ciągu dnia. U nas pogoda byle jaka takie typowe przedwiośnie szaro buro i mokro.

alo, alo, jestem już po jelitówce, zwolnieniu, wyjezdzie do rodziny. mały skacze, wariuje i wspina się wszędzie. marzy mi sie wiosna..choc dzis bylismy na spacerku i było całkiem fajnie i ciepło. siusiakowe plamiaste sprawy nadal trwaja, mam nieskończenie wiele maści w domu i każda okazuje się, że nie nadaje sie do tego. pediatra powiedziała, ze trudno..wyrośnie z tego. nie wyglada to najgorzej, ale jest..buziaki dla maluchów

reklama
Cisza jak makiem zasiał.
Sernik upieczony, zupka wstawiona, brzoskwinek bawi się autkami więc ja biorę się za sprzątanie.
Udanego weekendu ;)

Do góry