reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
trusia- ja własnie kończe zwolnienie chorobowe, tez miałam jelitówkę..co za cholerstwo.. jak sie czujecie??? nasze dzieciaki mają ten sam ukłąd ząbków heh

trusiu fakt, jak nie urok to co innego. Pączka mój mały też zjadł, nawet nie pół ale coś tam pobabrał. ZDRÓWKA DLA WIKI!!
agrafko z jednej strony fajne, ze choróbsko poszło a z drugiej znowu do pracy trzeba wracać... Mały tez zdrowiutki jak rybka mam rozumieć? :-)
diablica grzecznie melduję ze głosuję codziennie :-) W sumie głównie dlatego ze o tym przypominasz tak to bym nie pamietała, ciekawa jestem czy wygracie misia...
tygrysku zagłosowane! A jakie zabwki moze wygrać, bo nie doczytałam?
joanko pączuś apetyczny bardzo! Ja w tym roku zaliczyłam udany debiut bo pierwszy raz sama robiłam pączusie :-)

Mnie coś głowa pobolewa, pogoda do bani - ani to na sanki ani wózkiem. U nas 8 stopni na +, chyba wiosna idzie :-)

aaaaaaa no to dlatego nie pamietam bo to nie u nas.......to powodzenia agrafko niech ci sie spełnią te 2 krechy kiedy ci sie wymarzy.

paulinko-dzięki jak nie zapomne to przypomne heheeh. taki misiu fajny jest przydałby sie.

asia85- a jak drugi poród wspominasz? lepszy od pierwszego czy gorszy?

trusia- to elegancko że już przeszło....u nas kupa w ataku już 5 dni....ja wiem że to od zębów ale zaczynam sie martwić chyba pojade do lekarza z nia....

Witajcie dziewczyny :-) chyba wirus panował w całej Polsce bo my też przechodziliśmy jelitówkę:shocked2:
Paulinka dziękujemy za głos. Do wygrania są artykuły dziecięce o wartości 2000 zł. Zwycięzca sam sobie wybiera co chce ze sklepu internetowego (mają w ofercie głównie zabawki, ale też smoczki, butelki i inne art. pielęgnacyjne). Dziś chyba zwątpiłam, że możemy wygrać bo głosowane trwa do końca lutego a my nadal na 2 miejscu, już nie wiem gdzie mam rozsyłać link do głosowania :-( Jeszcze nigdy nic nie wygrałam i teraz raczej też się nie uda. To się wyżaliłam.

Ale co tam napiszę jeszcze raz: proszę zagłosujcie na Krzysia i rozsyłajcie gdzie sie da link z prośbą o głos na Krzysia WIELKI FINAŁ

Edit :
Diablica oczywiście zagłosowane. Powodzenia życzę :)

reklama
trusia - mam nadzieję, że Wiki już lepiej się czuje i że to naprawdę nie była jelitówka

diablica, Tygrysek - zagłosowane, postaram się głosować codziennie :)

Do góry