agrafko HA!! Ja to mam nosa
I dobrze, nie na daremno sie mówi ze w małzeństwie przeciwnieństwa się przyciągają
U nas jest tak samo!
tygrysku ode mnie też już głos na Krzysia oddany!!
A co u nas...? Wszystko dobrze
Małemu kolejne ząbki wychodzą na świat więc z nockami bywa różnie, teraz częściej śpi przytulony z nami niż sam w łózeczku. Mamy już 13, chyba ze coś nowego doszło ale teraz trudno mu zajzeć do dzioba
Zdrowy jest, prawie codziennie się hartujemy na krótkich spacerach, zeby jeszcze tego śniegu było więcej to już bym wcale nie marudziła! Mój mąż za to na 3 zmiane chodzi do pracy czyli wychodzi wieczorem a tak to cały dzień jestesmy razem
)) Dzieki temu tez sporo mozemy załatwić bo u nas aktualnie zawirowania lokalowo-mieszkaniowe... Co do gadania to mały gada po swojemu
Standardowe papa, tata, baba ma opanowane, na rózne przedmioty mówi po swojemu ale już wiem co do czego przynależy
No i najważniejsze, kiedy jest głodny wydaje z przepony przeciągłe "DAAAAAAAMMMMMMMM"
Całuje i tuli się do nas co chwile mój kochany więc jest słodko i korzystam puki mały bo później pewnie bedzie "Mamoooo weź!! Nie przy ludziach!! Jaka siara!!" hehe i tego typu teksty
Opowiadaj jak Wasz maluszek!
I inne maluszki też!!!!