reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Joasia79 napewno sobie poradziz. Nie taki diabeł straszny... Będziesz miała o tyle lepiej, że jak synek się urodzi to będzie lato i odpadnie Ci to ubieranie... Gratuluję chłopaka :) Cieszę się, że czujesz się dobrze.

reklama
Trusia przy T. nie ma problemu, bo T. mu pozwala na prawie wszystko, zresztą widzi małego godzinkę dziennie więc szału nie ma :laugh2:

Asiu to ładnie mała wazy, tzn chyba tak akurat, nie za malo, nie za dużo:tak: Biedny Olus, oby ząbki wyszly jak najszybciej, a goraczka odpuscila. Czy tylko moja Zuzia zabkuje bezobjawowo? Zadnych temperatur, marudzenie jak zawsze, aktualnie dolne czworki i gorna dwojka jest na wylocie i poza maksymalnie napuchnietymi dziaslami nie widze innych objawow:eek:

Joasiu gratuluje synka, kolejna parka, super;-) Masz jeszcze troszke czasu do rozwiazania, mala zacznie chodzic i bedzie coraz bardzoje samodzielna. Pamietam jak sie dowiedzialam o ciazy gdy Fifi mial jakies 15 mies, tez jeszcze nie chodzil i nie wyobrazalam sobie miec niedlugo jeszcze jednego szkraba. Ale przez te pare miesiecy wiele sie zmienilo jesli chodzi o synka i nie bylo tak zle jak na poczatku myslalam. Ty tez dasz rade:tak:

Hey:-)

Wreszcie weekend:tak: A my dzisiaj byliśmy z Pyśką w bajkolandzie, wkleiłabym zdjęcia, ale ta mała Pchła tak szalała, że większość jest nieostrych:sorry: Jak coś wybiorę to wkleję:tak:

O, u nas też na wszystko jest "nie nie nie":tak:

Dziewczynki, a powiedzcie mi, kiedy planujecie zacząć próbować odpieluszkować dzieciaki? W sumie dobrze mamy, bo można zacząć w wakacje, kiedy ciepło:tak:

A no i u nas też jest etap włażenie wszędzie i na wszystko, na stół na fotel, wszędzie:-p

Joasia
- Gratuluję synka:-) Moja też nie chodzi i też sama nie je. Mają nasze dzieciaki jeszcze na to czas, zanim urodzisz to się jeszcze za Nią nabiegasz, zobaczysz:-)

Oj pomroziło na kable chyba, że tu tak pusto.
My się zimy nie boimy więć piszemy :-).
Czwórki nam jeszcze nie wyszły, ale za to trojki napuchły. Nie ma temperatury i nawet jest względni tylko spać bidulek nie chce w dzień. No cóż może się przestawia.
Siedzimy dziś w domku, bo mimo tego pięknego slonka mrozi strasznie. Pewnie cały tydzień przesiedzimy grrrryyyy...
Ciepłe pozdrowienia dla Was mamusie :-).

Hej :-) ostatnio tu pustki...
85asia u nas też słonecznie i bardzo mroźno i też dziś siedzimy w domu, nie wiem kiedy wyjdziemy na spacer :-( Jeżeli chodzi i ząbkowanie to Krzyś już chyba ma przebite dwie 4 (ostatnio nie da sobie sprawdzić) i trójek też jeszcze nie ma.

Hej
Mała czarna
no ja spróbuję w lato, od niedzieli zaczęłam ją sadzać na nocnik 1-2x dziennie, niewim czy to dobrze bo teraz na hasło - nocnik, aa lub zdjęcie pampersa lamentuje, na nocniku tez z kilka minut szloch, żal mi jej
Joasia dasz radę
Asia no właśnie dlatego ja zastanawiam się nad drugim, tylko.. wiecie jak to jest, jakby było to by było, a jak niema to człowiek mysli
85asia no ładnie mała waży, ale ważne że zdrowo się chowa.
Tygrysek oby jak najszybciej wyszły te ząbki, ja mam stracha

Ja byłam na zumbie, a potem wrabałam kawałek ciasta marchewkowego, ale po prostu mus :) ide zaraz spać, mała dziwna jakaś, niespokojna, lepiej się położe bo może nocka zarwana będzie

Witamy się w ten sloneczny i tak mroźny poranek. U nas -14.
Dziewczyny dziś po nocnym spaniu moja mała miala suchą pieluszke. Wogole nie sikała przez całą noc. Tak się troszke martwie. Może się spotkałyście z czymś takim?
Miłego dzionka.

hej
85asia kurcze ja już nie pamiętam czy moja tak miewała.... ale na mój rozum to pilnuj ile pije i czy w ciąg dnia ma mokro "tak normalnie" a jak nie to masz położną.... no nie pamiętam już

a ja lecę do mamy 6.02 :-)

reklama
Witajcie :-) u nas też słonecznie i bardzo mroźno więc kolejny dzień w domu... coś mi się wydaje, że Krzysiulkowi zaczyna brakować dworu.
Mała_czarna ja już jakiś czas wysadzam Krzysia na nocnik. Od początku mały chętnie siadał bez płaczu i strachu. Prawie za każdym razem jak go posadzę to zrobi siku lub kupkę i powoli zaczyna kojarzyć o co chodzi bo już mu się parę razy zdarzyło zawołać "ee" i jak go wysadziliśmy to zrobił kupkę.
85asia mała waży tak normalnie, mój "klocuś" ważył na pierwszym szczepieniu 6,2 kg :rofl2: Krzyś jak był taki malutki to chyba nigdy nie miał suchego pampersa po nocy ale spokojnie nie denerwuj się tylko obserwuj małą czy dużo pije i czy sika.
Trusia może odstaw na jakiś czas (2 tygodnie, miesiąc) nocnik. Mała zapomni i może potem już n ie będzie płakać. To sobie troszeczkę odpoczniesz u mamy

Znów można głosować na Krzysia! Proszę klikajcie WIELKI FINAŁ

Do góry