Trusia77
Fanka BB :)
Moja dziś pierwszy dzień wogóle nie spała, niewiem co jest, oby jednorazowy wybryk. Za to padła po 19 ciekawe czy nie wstanie w nocy..
zapomniałam witam nowe mamuśki )))
zapomniałam witam nowe mamuśki )))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,wiem- będzie chłopak więc i u mnie będzie parka z czego bardzo się cieszę. Czuję się bardzo dobrze,właściwie to nie mam żadnych dolegliwości. Robię się coraz cięższa powoli,zauważyłam też,ze szybciej się męczę ale daję radę. Moja córka chyba ze wszystkimi ząbkami chce zdążyć przed moim porodem aby potem być spokojna i mieliśmy z tego powodu ostatnio gorsze nocki i okresy marudzenia ale do przeżyciaJoasia79 a Ty już wiesz co będzie, chłopak czy dziewczyna? A jak się czujesz i jak sobie radzisz?