Trusia77
Fanka BB :)
Violett!!!! myślałam ostatnio o tobie i też się martwiłam. Napewno dotrwasz do końca ciąży, a Marikę też rodziłaś szybciej prawda? I zobacz wszystko w porządku, teraz też. Wklej jej fotkę proszę... widzę na tym malutkim zdjątku że jest prześliczna. Zdrówka życzę i buziaczek w brzusio
Asia oby do soboty i obiecaj że przystopujesz oki?
Diablica jesteśmy w uk, sami, nikogo z rodziiny tu niemamy, robimy w gronie sąsiadów, bedzie nas 8 dorosłych i mała. Robimy w sobotę pod wieczór, będzie karkówka, gyros na ciepło, jakeś dwie sałatki, talerz wędlin, tort, schabowe z serem.... i dalej niewiem, może jeszcze coś zmienię, an razie myślę
moja dziś wstała o 10 a śpi od 13 do teraz.... chyba ją obudze ale aż żal jest tak fajnie cicho
Asia oby do soboty i obiecaj że przystopujesz oki?
Diablica jesteśmy w uk, sami, nikogo z rodziiny tu niemamy, robimy w gronie sąsiadów, bedzie nas 8 dorosłych i mała. Robimy w sobotę pod wieczór, będzie karkówka, gyros na ciepło, jakeś dwie sałatki, talerz wędlin, tort, schabowe z serem.... i dalej niewiem, może jeszcze coś zmienię, an razie myślę
moja dziś wstała o 10 a śpi od 13 do teraz.... chyba ją obudze ale aż żal jest tak fajnie cicho