reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Witamy:)
dziewczyny byłam w czoraj na babskim spotkaniu z dziewczynami z forum z mojej okolicy. super było:)!!!
odpoczęłam troche od domu;-)

reklama
jest tu dużo dziewczyn które rodziły w 2010 listopadzie a znów są w ciązy? Pytam bo sama sie zastanawiam nad kolejnym dzidulkiem ale trochę się boję...i tak trochę zszokowana jestem jak kobietki decydują się na tak małą różnicę wieku

Hej!
witamy diablica no niejedna z wpadki, niektóre świadomie, ja bym chciała z mała różnicą "odchować" i wyjść z pieluch ale jak pomyślę o tych kolkach, zmęczeniu to nie nie, jeszcze nie teraz
Monika opowiadaj! nic nie mówiłaś że ruszasz w miasto
85asia ????? ty musisz się teraz codziennie meldować bo zwału dostaniemy

u nAS cimno, mży, nawet nastrój mam jesienny, a w mieście same kolorowe dekoracje na święta już

diablica no trochę nas jest :-) Ja świadomie i z wyboru chciałam taką różnice wieku. Będą razem dorastać,bawić się. Wiadomo,ze będę miała kupę pracy i mało (albo wcale) czasu dla siebie ale tak wolałam w "jednych pieluchach" to załatwić :)

reklama
Melduję się jeszcze zapakowana.
Padam, miałam dziś pracowity dzień. Oluś ma już swój pokój do zabaw. Ogarnełam go wkońcu. Za to my będziemy spać we czworo w najmniejszym pokoju. Troszke ciasno, ale mam nadzieje, że to kwestia kilku miesięcy, a potem dzieci przeniesiemy do tego pokoju z zabawkami.
Jutro zacznę przygotowania do tej naszej wielkiej imprezy. Pierwsze urodzinki :-). Kiedy to zleciało... Mam nadzieje, że malutka nie pokrzyżuje nam planów. Robimy obiadek i tort dla rodzinki. Będą też nasi przyjaciele, razem 15 osób :szok:.
diablica Olek kończy roczek 13, a moja córeczka jest już na wylocie.

Do góry