reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
Jak ja dostalam to sie przerazilam, ze taka dluga ale mamy przeciez duzo czsu zeby cala ja przeczytac.
Ale zabronilam mojej mamie przezywac mnie ciezarowka :)

Hehehe u mnie w domu juz przylgnęło "ciężarówka"

Ostatnio moja córcia dokonała odkrycia:"dobrze,że jesteś w tej ciąży bo nie będziemy musiały stać w kolejce do kasy w sklepie"-ale se wymyśliła :-D:-D:-D

Heheh no widzisz :) Ale dużo korzyści jest w ciąży :) Jak są to trzeba korzystać :p
Wiesz ja mieszkam z rodzicami i mam siostre młodsza która ma prawie 5 lat. I jak sie dowiedziała ze jestem w ciązy to cały czas chce mnie głaskać po brzuszku i czasem sie mnie pyta czy dzidzia śpi bo jak tak to ona bedzie cicho. I ze odda swój pokój i wszytskie zabawki..
A wczoraj skakała cały czas i ja mowie zeby nie skakala bo rozbije sobie glowe i pojedzie do szpitala a ona do mnie z tekstem ze Ty tez bedziesz w szpitalu bo mam dziecko w brzuchu :)

Oj to ja też chyba musze sobie ja kupić.
Ogólnie to lubie czytać, a tym bardziej to jest moja pierwsza ciąża i pochłaniam wszystkie wiadomości które jej dotyczą.

reklama
Do góry