reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Witam wszystkich w ten sloneczny dzien.
Pierwszy raz odwazylam sie dzisiaj pojsc z Kubisiem na plac zabaw do piaskownicy...do tej pory balam sie ze jst za malutki...ale bylo super...dreptal na czworaka po piasku i zbieral kamyczki i patyczki:)

Umiescilam w temacie oddam, inf. ze mam do oddania dwa opakowania 350 g i 6 saszetek na 210 ml.mleka Gerber 2. Kubis nie chce go jest a mi szkoda wyrzucic,moze ktoras z was chce dla swojego maluszka?

reklama
Hej dziewczyny!
Byliśmy dzisiaj z Olem w Osiedlowym Klubie Mam. Było super. Olek szalał i bawił się z innymi dziećmi. Gdyby nie fakt, że musiałam go pilnować, bo wchodził w każdą dziurę to wogóle mogłoby mnie z nim nie być.
Padło pytanie od kiedy myć dzieciom zęby. Pani stomatolog w Dzien Dobry TVN mówiła dziś, że jak tylko wyjdą to trzeba je myć i to pastą. My jeszcze nie myjemy. Niech sobie dobrze urosną przynajmniej dwa :-).

Super...fajne sa takie miejsca dla dzieciaczkow.My jutro idziemy po paste dla takich maluszkow i zaczynamy mycie naszych 5 zabkow:) na razie Kubus sam "mył" mokra szczoteczka:)

Mychakp Ty też jesteś z wawy, więc jeśli masz ochotę to możesz się wybrać z nami na takie spotkanie. Odbywają się one w poniedziałki o godz. 16.30. Klub mieści się w okolicach ratusza na Bemowie okolice ul. Górczewskiej. Spotkania są bezpłatne. Polecam:-).
U nas cała góra dziąseł jest biała.Trójki, dwójki no i najmniej jedynki. Może będzie wysyp ząbków...

hej:)

Krzyś dospał sam włóżeczku bez wstawania do 4-ej! Jest sukces bo wcześniejsze noce były masakryczne. Potrafił obudzić się juz o 23 i trzeba było go brać do nas...

Niedawno wróciłam od lekarki. Sprawdziła moje wyniki badań i powiedziała ze są idealne. czyli nie mam żadnego stanu zapalnego w okolicy kręgoslupa jak podejrzewała neurolog. Idę napiś się kawy.

Miłego dnia laseczki!

Monika współczuję nocki, pocieszyć? u nas po 2,5tyg wyszedł ząb heh i jest teraz lepiej, ja dawałam na noc paracetamol jak za mocno dziczyła. Melb le boskie ale ja to się obawiam placków na tych błyszczących, wiesz mało wiele dotknięcie i już do czyszczenia, ciekawe jakie te są

85asia fajnie z tym klubem mam

Mycha moja piasek je więc jeszcze troszkę jak rozumku nabierze :)

u nas porządna jesień, mega zimno i wieje, no i deszcz

Dziewczyny musze podzielic sie wiadomoscia... Pamietacie moze jak pisalam trzy miesiace temu ze staramy sie o nastepne dziecko... I dzis ujrzalam te wymarzone dwie kreski!!:szok: Bladziocha ale jest!!! Powtorze test najwyzej za dwa dni dla pewnosci ale mysle ze powinien wyjsc pozytywny... jejkus ale sie ciesze :-)

85asia bardzo chetnie wybierzemy sie z Kubusiem do klubiku...on uwielbia dzieci:)

Trusia77 moj nie jadl wczoraj ale znajac jego pomysly nie omieszka sprobowac:) wspolczuje tego zimna...u nas jeszcze jest fajnie na dworku.

Kuba zasypia o 20.30 i o 4 juz chce piers...dzisiaj dal sie odlozyc do swojego lozeczka ale przewaznie biore go do nas.

reklama
Monaadams GRATULACJIE!!! Super!!!
Trusia paracetamol ma małe właściwości p/bólowe. Lepiej dać ibufen. Jak Olkowi szły zęby to wstawał o 6 i w nocy też się budził trochę. Teraz śpi nawet do 7.30 i noce są spokojne. Mamy fajnie :-).
Mychakp zapraszamy serdecznie. Jeśli masz ochotę to my się też z mamami spotykamy na spacery. Ty chyba z pragi jesteś?
A ja zjadłam śledzia w sosie koperkowym, a potem deser budyniowy i jest mi tak niedobrze... Masakra... co mnie podkusiło...
U nas słonko, ale chłodek.

Do góry