reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Jestem ekspertka w streetcom...co jakis czas dostaje jakies produkty do testowania...jezeli ktoras z Was jest zainteresowana czyms takim to zapraszam...wyslijcie mi swoje imie i maila na priv a ja zglosze wasza chec wziecia udzialu i zostania ekspertka:)

reklama
Cześć dziewczynki, chciałam się pochwalić , że Damianek ku mojemu zdziwieniu zaczął raczkować, myślałam, że go to ominie bo od razu chciał łazić za raczki, a o raczkowaniu nie było mowy a tu prosze od 2 dni śmiga jak dziki :-D

Cały dzień mi gdzieś uciekł. Jakiegoś nerwa mam dziś. Ze wszystkimi się kłucę. Z samego rana walka z orange, potem ze sklepem internetowym, później m się oberwało i panu na parkingu pod lidlem.
Z małą wszystko oki. Tylko oczywiście mam się oszczędzać ( pewnie ale jak przy maluchu, który właśnie zaczyna chodzić).
Mychakp spoko :-). Tak jak Ci już pisałam zapraszamy w poniedziałek o 16.30 ( dam Ci jescze znać dokładnie co i jak w poniedziałek z rana na prv). A co testujesz??
My kupiliśmy fotelik Recaro
RECARO YOUNG SPORT 2.0 8xKOLOR + organizer OD RĘKI (1787733454) - Aukcje internetowe Allegro

hello:-)

Asia super ze dobrze wszystko z malutką:tak:. Faktycznie musisz się oszczędzać kochana, choć wiem że ciężko przy małym dziecku. Też myślałam o foteliku recaro, ale mam jeszcze jeden typ: FOTELIK SAMOCHODOWY PALLAS CYBEX 9-36 Wys0 BONUS % (1722205505) - Aukcje internetowe Allegro
Co o nim myślicie? Jeśli chodzi o testy bezpieczeństwa, jest na pierwszym miejscu.

Trusia jak narazie nie było problemu z rozmrożoną lodówką;-) Wzięli się ostro za wymianę linek na kable bo nie wiem czy kojarzycie dziewczyny jak zimą 2010 południowa Polska nie miała prądu przez 3 tygodnie...między innymi ja też:-( Bardzo głośno o tym było. Wole nie miec teraz prądu przez kilka dni a zeby zimą nie było czegoś podobnego...
Agrafka gratulacje dla raczkujacego Damianka. Ja też myślałam ze mój nie będzie raczkował a teraz wszędzie go pełno, a jak zobaczy coś interesującego to dostaje takiego przyspieszenia że szok:-D

Moi rodzice byli wczoraj na zakupach i kupili Krzysiowi...rajtuzki;-) czy wasze dzieci chodzą w rajtkach? Tzn chodzi mi o chłopczyków:-) Krzyś tak śmiesznie w nich wygląda-znać mu wszystkie wałeczki na nogach:-D

Cześć dziewczyny!
Monika jeśli chodzi o fotelik to najważniejsze żeby był solidny i miał te boszne zagłówki. My wybraliśmy recaro, bo M zna tą firme ( oni robią fotele do samochodów sportowych, które biorą udział w wyścigach). Druga rzecz, która przemuwiła za tym fotelikiem to to, że rośnie razem z dzieckiem i starczy do 12 lat, a tapicerkę można wymienić. Odradzono nam ten co ty chcesz kupić, bo ponoć dzieci bardzo nie lubią tej poduszki z pprzodu. Mieliśmy troche przejść ze sklepem interetowym, bo kupiłam na aukcji podróbe. Naciełam się poprostu. Fotelik sprzedawany pod hasłem recaro, ale innej firmy, która tylko współpracuje z recaro. Przesyłam link do podróby i do oryginału. Może troche moja wina powinnam dokładniej czytać. No nie ważne...
Fotelik Recaro Young Sport STM STARLIGHT 9-36 2.0 (1790116444) - Aukcje internetowe Allegro to podróa
RECARO YOUNG SPORT 9-36 KG 2.0 2011!!! + GRATIS!!! (1790030676) - Aukcje internetowe Allegro to oryginał
M stwierdził, że to tak jak kupić forda i mówić, że się jeździ maserati ( nie wiem jak się to pisze), które ma większość fordowskich części. W końcu w tym sklepie kupiliśmy ten oryginalny recaro, ale się wkurzyłam bo daliśmy 720zl, a nie 580.
Co do rajtuzów to pewnie, że zakładam Olkowi, nie różowe, ale takie np z samochodami. Nie widzę w tym nic dziwnego.
Olek dał popalić w nocy ciągle się budził i płakał nie wiedzieć czemu. Albo się przeziębił ( ma taki wodnisty katarek, ale mały) albo idą ząbki. Strazna z niego maruda dziś. Profilaktycznie dam mu wit. C, wapno i może ibufen. Zastanawiałam się czy nie kupić też jakiegoś rutinoskorbinu dla maluchów, bo idzie sezon chorobowy. A poza tym to sam już jest w stanie pokonać kilka metrów ( na dwóch) i sprawia mu to ogromną frajde.
Się rozpiasałam...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

85asia oki, mialam juz mleko modyfikowane i zele axe...zobaczymy co dalej...super,ze wszystko dobrze z malenstwem,ale uwazaj na siebie.

ale zimno sie zrobilo:(

U mnie też pogoda okropna. Mieli przyjść murarze podmurować kominy i szczyty a tu taka kicha...znów sie wszystko odwlecze:(

Widzisz Asia dobrze ze podałaś te linki do fotelików...A Twój Olo już jest tak duży że nie miesci się w nosidełku? Mój Krzys jeszcze się mieści i nawet ma troche zapasu...

Monika Olek się mieści jeszcze od biedy, ale już jest mu nie wygodnie w pozycji półleżącej i marudzi w czasie jazdy. Poza tym w tym samochodzie co ja jeżdze z Olkiem mamy takie lipne to nosidelko ( napewno nie jest bezpieczne w czasie zderzenia), ale proste w zamontowaniu ( bo raz go woze z przodu raz z tyłu).
Mychakp może i ja się skuszę na te testy..

reklama
85Asia witaj w klubiw, pogryzłabym wszystkich, a na męża to juz wogóle..... ogólnie zmęczenie materiału mnie dopada

czemu te foteliki są tak drogie.... moja ledwo się mieści a jak patrzę na ceny to mój portfel ucieka za lodówkę

Do góry