reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Agrafka może to nic groźnego. Po syropku napewno przejdzie.
Trusia my codziennie wstajemy o 6-6.30...

Jestem już po badaniu. na szczęście nie było tak źle:)
Idę na kawe.

reklama
Mam ciekawy wywiad:
Wywiad: Wpływ GMO na zdrowie dzieci - eMaluszki.pl

i do polubienia:
Witamy na Facebooku. Zaloguj się, zarejestruj się lub dowiedz się więcej

Kilka dni temu poczęstowałam Hanukę parówką, pomyslałam, ze ten cały tłuszcz to przecież nic strasznego. Dorwałam później opakowanie i czytając skład natknęłam się na E250. A co to? - pomyślałam. Odpowiedx przyniosła wikipedia:
Azotan(III) sodu – Wikipedia, wolna encyklopedia

przerażające. Jakim cudem ten składnik jest w ogóle dopuszczony do pordukcji zywności? Dlaczego nie ma na opakowaniach ostrzeżenia, że produkt jest niebezpieczny dla dziecka?

Co za świat!

Poza tym, dzieki dziewczyny, już czuję się zdrowsza:)
A hanuce idzie trzeci ząbek - na górze :)

Lasotka - w zasadzie jedyne co jest w tym wywiadzie to "wiemy, że nic nie wiemy" - nic konkretnego z tego nie wynika.. A co do E-ileśtam - to nawet jakbyś chciała, to nie jesteś w stanie odizolować dziecka od chemii - niestety dodają to teraz do wszystkiego :-(

Lasotka ja dawałam Krzysiowi parówkę przez kilka dni może 3 , ale mu nie posmakowała i odpusciłam...Po przeczytaniu Twojego posta cieszę się ze nie chciał jej jeść...

Dziewczyny u nas tak grzeje ze chyba wystawie małemu basen do ogrodu-niech się jeszcze popluska.

Witajcie kobietki.Mój książe zaczął robić mi pobudki po 6 i w dzień niewiele śpi-2 razy po 10-15 minut.Kursuje po całym domu,a najciekawsze zakazane schody i wyjście na taras...no nie daje chłopakowi spokoju:)
Zdrówka dla chorasków.
Co do parówek Filip jadł raz kawałek.Niestety obecnie można znaleźć niewiele produktów nie nafaszerowanych "gratisami":/

No my dziś pierwszy raz od tygodnia wstałyśmy o naszej porze, niewiem co o było i nie chcę powtórki, czułam się wypruta takimi zrywami, spannko nadal 1x, pewnnie już zostanie, własnie siedzi pod stołem i mnie ciągnie za kapcia

Mój Krzysztofek niedawno usnął...trzecie spanko dziś;-) jak ja lubie jak on śpi - cisza i spokój:-D
Idę jeść kolacje. Nie jem po 18-ej ale dziś sie zasiedziałam na necie szukając różności do naszego nowego domu i zapomniałam o jedzeniu:-D:szok:
Tak bym chciała go już urządzać:tak:

mój to z koleji śpioch, jak szykuje się do pracy i pzychodzi pora na Damiana to ubieram go "na śpiocha" muszę to kiedyś nakręcić :-D
A co do chemii..no cóż nieunikniona..jasne, że można niwelować,ale myślę, że jedna parówka dobrego pochodzenia bez mom-u raz w tygodniu nie zaszkodzi. Ja jadłam od dziecka i nie świecę w nocy :blink:

reklama
Do góry