85asia
Fanka BB :)
Każda z nas jest inna, każda chce dla swojego dziecka jak najlepiej. Staramy się by nasze dzieci były szczęśliwe i robimy wszytko by tak było. Nikt nie ma prawa nas za to oceniać przynajmniej narazie. Będzie można nas ocenić za 30 lat jak nasze dzieciaki będą już dorosłe. Będzie można ocenić jakimi są ludzmi. A puki co jeśli robimy wszytko żeby nasze dzieci były uśmiechnięte i zadowolone to jesteśmy wspaniałymi matkami. Nikt nie ma prawa tego podważać!!! Nasze drogi są różne ale wszystkie prowadzą do dobra dziecka. Czasem się mylimy, czasem mamy wątpliwości jednak to ludzka rzecz...Macierzyństwo to najpiękniejsza sprawa na świecie.
Olo też zdobił mi kupe na nocnik. Czysty przypadek, wyczułam moment, ale duma... rozpiera. Napewno jeszcze nie kuma o co z tym nocnikiem, ale to chyba chodzi o wyrabianie dobrych nawyków. To troche tak jak z myciem czterech zębów u niemowlaka.
Dzięki MonikaO. Czuję się bardzo dobrze, nawet lepiej niż w pierwszej ciąży. Po raz drugi jestem listopadówką :-)
Olo też zdobił mi kupe na nocnik. Czysty przypadek, wyczułam moment, ale duma... rozpiera. Napewno jeszcze nie kuma o co z tym nocnikiem, ale to chyba chodzi o wyrabianie dobrych nawyków. To troche tak jak z myciem czterech zębów u niemowlaka.
Dzięki MonikaO. Czuję się bardzo dobrze, nawet lepiej niż w pierwszej ciąży. Po raz drugi jestem listopadówką :-)