reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Jezu i zaś sie zaczyna... Wszystko jest fajnie, dyskusja się toczy, jest wyniama pogladow, forum ozywa i... nagle jest anbar ze swoimi opiniami i "wiedzą godną swiatowego medrca"... Popieram inne dziewczyny żebys to moze Ty przestała udzielać się na głównym forum. Chyba wszystkim to wyjdzie na dobre... Juz kiedyś wypowiedziałam się na twój temat jak widać bez większych efektów...

hmm to może i ja powrócę na główny wątek wówczas

reklama
Bardzo się cieszę, bo już coraz cześciej myślałam, że coś ze mną nie tak, że jestem beznadziejną matką. Teraz ja kwituje..skoro ty ANBAR uważasz mnie za taką to i ja nie będę dłużna.. idź do swoich wyimaginowanych książek niczym Ważniak ze Smerfów i znajdź odpowiedź na to co dziewczyny tu napisały o Tobie supermamuciu. Obiecuje i ja, że będę tu codziennie :-)
Pod warunkiem, że ona nie będzie postować. Buziaki moje kochane listopadówki, przywróćmy forum do życia!
Ps.

Moje dziecko nosi ciuszki na 80 ;-D

ale się porobiło!!!

Sawinek wczoraj pierwszy raz przesunął się do przodu, a co go zmotywowało? zdalnie sterowane autko, którego po prostu musiał dotknąć!!! Jeszcze niedawno tylko do tyłu i dookoła, raz wszedł pod szafkę :szok: i nie umiał wyjść, tylko głowa wystawała :-D.
Ubranka 74 zaczynają się kurczyć, ciekawe ile waży, może troszkę w końcu przytył, po wakacjach, bo musieliśmy mleka dokupić chociaż mieliśmy duży zapas.

A u nas 74 wciąż są dobre ale myślę że już niedługo. Mamy parę rzeczy na 80 ale są stanowczo za duze :-)
Miaucia moja jak chodziła do tyłu to ciągle pod kanapę wchodziła ale tylko nogi sie jej tam mieściły. Cała za to wchodziła pod stolik :-) Teraz dzielnie pędzi do przodu.

reklama
Do góry