paulinka109
Fanka BB :)
anbar - naprawdę to twoje "książkowe" pisanie już mnie męczy i przestanę odwiedzać to publiczne forum... Dziewczyna ucieszona ze dziecko pierwszy raz kupe zrobiło do nocnika to oczywiscie trzeba ja "ustawić do pionu" bo robi źle, bo to nie ma sensu bo W KSIĄŻKACH JEST NAPISANE INACZEJ... Przypuszczam że to był spontaniczny ruch z jej strony i radość ogromna. To ze bedzie dalej sadzała na nocnik jej sprawa, jesli uwaza ze to dobre - niech tak robi... Dla mnie czyms niedopuszczalnym i trochę nawet nieodpowiedzialnym jest zabieranie dziecka na spacer bez awaryjnego, cieplejszego ubrania... To że twoje dziecko robi kupe podczas jedzenia nie oznacze ŻE SPORO DZIECI TAK MA. To ze ty byś nie posadziła dziecka na nocnik nie znaczy że jesteś w czymś lepsza... Poza tym samodzielnie siadające dzieci w 6 miesiącu to nic nadzwyczajnego... No chyba że w ksiażkach napisano ze to dziwne to pojmuję twoje rozumowanie... Wiem ze teraz bedziesz dokładnie analizować każde moje napisane słowo i przyczepisz się do wszystkiego uprzednio sprawdzając to w ksiażkach... Ehhh naprawdę wiecej luzu i radośći w zyciu i z zycia życze...