reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

lasotka a jaka bryke masz? ja mam mi wheels (to samo co bugaboo cameleon) i jestem bardzo zadowolona :D koljeny planuje kupic maclaren quest :)

do pracy nie wracam do konca tego roku napewno, a jesli nie bedziemy stac zle finansowo to posiedze jeszcze rok z Amanda

reklama
bujam się po mieście x-landeren xa, zakup uważam za totalny niewypał - jest ciężki, chybocze sie jakby był używany, głupio się skręca - wolę z zablokowanymi kołami, no i w ogóle jest brzydki!

;p

ja dziś właśnie byłam z Małgosią w mojej pracy:) zawiozłam podanie o dodatkowy macierzyński i zaległy urlop. Ostatecznie wracam do pracy od 1go września :/ Mam mieszane uczucia, po z jednej strony to fajnie wrócić, ale z drugiej... zostawić te moją Kruszynkę będzie mi ciężko. Na razie będę się jeszcze cieszyć byciem z Małą :)

a w sprawie jedzenia, to byłyśmy wczoraj u pediatry i jak najbardziej zalecała wprowadzanie stopniowe nowego jedzonka. Tak wiec zaczynamy marchewką :)

Ja mam Chicco i jestem b. zadowolona. Jedyny minus wózka to taki, że gondolka ma tylko 75 cm długości i mi dziecko już z niej wyrosło, a jeszcze za małe jest na spacerówkę. No ale to nie wina producenta. Poza tym jest lekki, spokojnie daje się prowadzić jedną ręką, ma skrętne i blokowane koła, więc wedle potrzeb mogę zmieniac ustawienie. Dodatkowo ma podnoszone dno, więc jak teraz młody się wyśpi i nudzi mu się na leżąco, mogę go podnieść do półleżenia.

anbar - ja mam z Dawidkiem taki sam problem :D Mój już ma 76cm i tez się powoli nie mieści w gondoli ;) Liczę tylko na to ze szybko nauczy się siedzieć :D

Ja mam MIKADO (używany ale w stanie bdb) i jestem bardzo zadowolona :) Uwielbiam nim jeździć :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!
Dawno mnie nie było a to dlatego, że jak kiedyś pisałam miałam problemy z woreczkiem żółciowym, jestem już po laparoskopii i mieszkalismy u teściów, żeby Damianek się przyzwyczaił i po laparoskopii musiałam dojśc do siebie.
Mam ogromny problem!!! Mianowicie przed akcją Damianek ładnie mi spał, raz się budził na jedzenie, a po szpitalu zrywa mmi si eco godzine płacze, jak podejde do niego ucisze wykołysze to zasypia i tak co godzine.. nie wiem co mam zrobić jestem już podłamana tym :-(

no ja z wózka to tak średnio zadowolona jestem mam freelandera używanego w dobrym stanie. Podstawowy minus to ciężar oraz to ze kiepsko się składa i zajmuje pół samochodu :(. Plus jest taki ze ma taką miękka gondolę wyjmowaną za "uszy" i teraz jak Gosia juz spora jest to wożę ja bez tej "wkładki" i jest jeszcze dużo miejsca:)No i duże masywne kółka w śniegu w lesie - dawały radę :))

reklama
A ja jestem strasznie zadowolona z mojego wózka, a mam zwykły TAKO Xjumper. Obecnie Leoś wozi się w spacerówie, bo mam możliwość złożenia oparcia na płasko, więc sobie leży spokojnie.

Agrafka nie wydaje mi się że to kwestia tego szpitala, może mu ząbki dokuczają?

Do góry