reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

lasotka a jaka bryke masz? ja mam mi wheels (to samo co bugaboo cameleon) i jestem bardzo zadowolona :D koljeny planuje kupic maclaren quest :)

do pracy nie wracam do konca tego roku napewno, a jesli nie bedziemy stac zle finansowo to posiedze jeszcze rok z Amanda

reklama
bujam się po mieście x-landeren xa, zakup uważam za totalny niewypał - jest ciężki, chybocze sie jakby był używany, głupio się skręca - wolę z zablokowanymi kołami, no i w ogóle jest brzydki!

;p

ja dziś właśnie byłam z Małgosią w mojej pracy:) zawiozłam podanie o dodatkowy macierzyński i zaległy urlop. Ostatecznie wracam do pracy od 1go września :/ Mam mieszane uczucia, po z jednej strony to fajnie wrócić, ale z drugiej... zostawić te moją Kruszynkę będzie mi ciężko. Na razie będę się jeszcze cieszyć byciem z Małą :)

a w sprawie jedzenia, to byłyśmy wczoraj u pediatry i jak najbardziej zalecała wprowadzanie stopniowe nowego jedzonka. Tak wiec zaczynamy marchewką :)

Ja mam Chicco i jestem b. zadowolona. Jedyny minus wózka to taki, że gondolka ma tylko 75 cm długości i mi dziecko już z niej wyrosło, a jeszcze za małe jest na spacerówkę. No ale to nie wina producenta. Poza tym jest lekki, spokojnie daje się prowadzić jedną ręką, ma skrętne i blokowane koła, więc wedle potrzeb mogę zmieniac ustawienie. Dodatkowo ma podnoszone dno, więc jak teraz młody się wyśpi i nudzi mu się na leżąco, mogę go podnieść do półleżenia.

anbar - ja mam z Dawidkiem taki sam problem :D Mój już ma 76cm i tez się powoli nie mieści w gondoli ;) Liczę tylko na to ze szybko nauczy się siedzieć :D

Ja mam MIKADO (używany ale w stanie bdb) i jestem bardzo zadowolona :) Uwielbiam nim jeździć :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!
Dawno mnie nie było a to dlatego, że jak kiedyś pisałam miałam problemy z woreczkiem żółciowym, jestem już po laparoskopii i mieszkalismy u teściów, żeby Damianek się przyzwyczaił i po laparoskopii musiałam dojśc do siebie.
Mam ogromny problem!!! Mianowicie przed akcją Damianek ładnie mi spał, raz się budził na jedzenie, a po szpitalu zrywa mmi si eco godzine płacze, jak podejde do niego ucisze wykołysze to zasypia i tak co godzine.. nie wiem co mam zrobić jestem już podłamana tym :-(

no ja z wózka to tak średnio zadowolona jestem mam freelandera używanego w dobrym stanie. Podstawowy minus to ciężar oraz to ze kiepsko się składa i zajmuje pół samochodu :(. Plus jest taki ze ma taką miękka gondolę wyjmowaną za "uszy" i teraz jak Gosia juz spora jest to wożę ja bez tej "wkładki" i jest jeszcze dużo miejsca:)No i duże masywne kółka w śniegu w lesie - dawały radę :))

reklama
A ja jestem strasznie zadowolona z mojego wózka, a mam zwykły TAKO Xjumper. Obecnie Leoś wozi się w spacerówie, bo mam możliwość złożenia oparcia na płasko, więc sobie leży spokojnie.

Agrafka nie wydaje mi się że to kwestia tego szpitala, może mu ząbki dokuczają?

Do góry