reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
Kurcze dziewczyny...
Odkąd mam internet na nowym mieszkaniu zdazyłam się zorientowac z przez czas mojej nieobecności z tego fajnego forum zrobiły się dwie oddzielne grupy. Dostałam zaproszenie od jednej ale od drugiej nie... Troche tego nie rozumię :/ W tej drugiej grupie (do której nie naleze) jest sporo moich kolezanek z którymi piszę/pisałam odkąd w ogóle jestem na tym forum... Brakuje mi elzu, kasiazar, myszy i wszystkich innych... I tylko z tego głównego forum dowiaduję się co słychac u dziewczyn z tej drugiej grupy a to i tak sporadycznie...
Troszkę to przykre że się to forum tak rozeszło :( Bo byłam w nim zakochana

hej, też jakoś długo nie zaglądałam, a czas tak szybko leci...
Mój Sawinek jest na pepti już ok 2 miesięcy. Odkąd przeszedł na inne mm (na początku nutramigen) to zaczęły się zielone kupy i strasznie śmierdzące. Do dziś są zielono-żółte. Cały czas też mam mu podawać Debridat na pracę jelit. A poza tym wszystko ok, zaczął jeśc inne rzeczy, papusia ze smakiem, wszystko lepsze niż jego mleko :) W ogóle ostatnio zupełnie inaczej się z nim gdzieć wychodzi, jakoś taki jakby nagle starszy się zrobił.

Witam się z rana:-)
Paulinka ja nie jestem przypisana do żadnej grupy bo niestety baaaardzo długo mnie tu nie było:zawstydzona/y:
szkoda że tak wyszło, bo napewno nie zdąze Was nadrobić...:-(

Lasotka a Ty jesteś pewna że nie dostałaś żadnego zaproszenia do grupy???? ;-)
Ja jestem pewna że takowe zostało do Ciebie wysłane...... :tak:

no daję słowo, że żadnego zaproszenia nie otrzymałam.

Eh, rano poleciałam z małą do okulisty (przez całe miacho) a na miejscu zorientowałam się, że mi się dni pomyliły, a wizytę mamay jutro....
T złożył mi gratulacje
Tylko ja żyję na resztkach baterii?

Lasotka nie tylko Ty żyjesz na resztkach baterii - ja też tak mam, ale z powodów problemów zdrowotnych które niestety są wynikiem ciąży. Nie każdy organizm sobie radzi z tak wielkimi zmianami niestety.
A zaproszenie było wysyłane na 10000% w lutym, pamiętam, może skasowałaś przez przypadek?

reklama
miaucia, Julek tez jest na pepti, tylko on przeszedl z piersi i od razu mu smakowalo, a kupy mial najpierw zielone, pozniej zielone z grudkami niestrawionego mleka, pozniej zielono-zolte, dzwonilam do lekarza i kazal sie nie przejmowac.

Do góry