reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
a ja wracam 20 czerwca:-(

Cieszę się, że forum ożyło. Wiem, że bardzo rzadko tu piszę, ale czytam codziennie. Już wiele razy skorzystałam z Waszych rad.

Ja wracam 28.06 i powiem wam, ze już mam stresa :( Z jednej strony chcę wrócić do pracy, mieć z nią kontakt, ale kombinuję jakby tu nie musieć chodzić do biura. Mały będzie miał wtedy prawie 8 miesiecy, ale ja bym wiele dała za możliwość posiedzenia z nim w domu aż pójdzie do przedszkola. Niestety nie mam takich możliwości, żeby sobie pozwolić na wychowawczy.

Kurczę niestety czasami zyciowa sytuacja zmusza młode mamy zeby wracaly do pracy... Ja sobie nie wyobrażam zostawić małego (zwłaszcza pod opieka np mojej wrednej teściowej) chyba by mi serce pękło :D Ale pewnie gdybym musiała to bym poszła do pracy. Nie ma litości dla młodych matek niestety :/

Ja mam zamiar iść na wychowawczy i szukam jakiejś takiej pracy z elastycznymi godzinami, żeby dorobić. Bo w tamtej mojej pracy to nie ma zmiłuj, praca 8-16, 16-23. Uczę angielskiego więc może się uda coś takiego znaleźć, bo niestety z pensji M. wyżyć się nie da.

reklama
ja wracam do roboty 1.06 - tak, w dzień dziecka

mam nadzieje, że pozwolą mi korzystać z ulgi dla karmiących - mówię o tej jednej godzinie krócej

jak się spisują wasze wózki? Ja mojego nie cierpię!!!
(a miał być taki super)

Do góry