reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

witam :) jesatem mama listopadowa z 2009 i na to wychodzi ze zostane mama listopadowa 2010:) strasznie sie ciesze :)poza tym gratuluje pozostalym :)

mam nadzieje ze spodoba sie wam na naszym forum ;)

hehe niezle,ale Ci sie pospieszylo hihi :-D
sorki ze bez polskich znakow ale cos mi sie poprzestawialo i alt mi nie dziala ;-)

ja jeszcze okresu nie dostalam :szok: a mialam cc 7.11.2009 ale czekam grzecznie na niego

reklama
no wtracenie chamskie..nie ma co;(
nie kazdy chce byc mama-tym bardzij na kilka miesiecy przed slubem..
troche szkoda ze nie wszyscy sa w stanie to zrozumiem
trudno-znikam stad!

Majafala ja bardzo trzymam kciuki a z ta cierpliwoscia tak zawsze jest hehe:-D.

To moze ja napisze cos o sobie mam 23 lata o dzidzusia z moim partnerem nie staralismy sie taka mala wpadka chociaz nie lubie tego slowa hehe. Bedzie to moje pierwsze dziecko i pierwsza ciaza:-). Obecnie jestem za granica i raczej zadomowimy sie tu na stale:-) acha zapomniala bym mam na imie Lilianna:-). Pozdrawiam wszystkie;-)

hej mam na imie marta tez z zagranicy i tez 4 tydzien i 2 dzien mialas juz usg dopochwowe ja dzis robilam ale nic nie bylo widac niestety troszke sie denerwuje tym!!!!!

kurde dziewczyny już sama nie wiem co myśleć, niby przyszła@ ale jakaś inna niż zwykle, to nawet nie jest krew tylko różowy śluz , cholera i znów nie wiem jak zacząć liczyć cykl i kiedy będą dni płodne, zawsze się musi coś pokręcić

24am24, wiesz co tutaj są dziewczyny które naprawda pragną dziecka i czekaja na nie zu stęsknieniem. Dlaczego nie znajdziesz sobie wątku gdzie dziewczyny myślą tak jak Ty? takich wątków jest naprawdę dużo. Ale przecież jeśli bierzecie ślub to znaczy, że się kochacie id ziecko jest owocem miłości no to ja naprawdę nie widzę problemu! ja bym się ogromnie cieszyła. Przepraszam ale nie rozumiem Cię naprawdę...

Myśa no to może faktyczni to krwawienie takie ciążowe, sama już nie wiem, może idź na bete - ona będzie wiarygodna.

Svensonka to jeszcze za wcześnie by cokolwiek zobaczyć, naprawdę. Lekarz nie jest w stanie jeszcze nic stwierdzić. Jak pójdziesz za dwa tyg to już będzie widać:) nie martw się:)

dzien dobry:-)
Patrycjaa moja coreczka ma na imie Femke Anna (hol-pol):):)
Jestemz niej bardzo dumna, bo dzisiaj pospala wkoncu bez przerwy w nocy...od 19.00 do 5.00:):)...i mama tez mogla pospac
ja poczekam do weekendu i zrobie test, chociaz ledwo sie powstrzymuje, zeby juz nie zrobic...pozdrawiam

hej mam na imie marta tez z zagranicy i tez 4 tydzien i 2 dzien mialas juz usg dopochwowe ja dzis robilam ale nic nie bylo widac niestety troszke sie denerwuje tym!!!!!

to ja jestem twoją imienniczką :tak:
na Usg za wczesnie, kochana będzie widac na pewno za jakis czas.
widze tez masz juz synia,ile ma?
jak się czujecie kobitki?
na razie malutko nas ale mam nadzieję,ze zacznie przybywać.
Buziole.;-)

to ja jestem twoją imienniczką :tak:
na Usg za wczesnie, kochana będzie widac na pewno za jakis czas.
widze tez masz juz synia,ile ma?
jak się czujecie kobitki?
na razie malutko nas ale mam nadzieję,ze zacznie przybywać.
Buziole.;-)
moj ma 5,5 oskarek tes tusia mnie nazywaja hehe
boli podbrzusze i wilczy apetyttttttttttttt

reklama
Do góry