reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
Ja już normalnie nie nadążam kto tu "nowy" a kto "stary" hehe :D:D Mimo wszystko hurtowo przywitam wszystkie nowe mamusie!!! :))) :*

Sinjini - (ale trudny nick) :D wiesz... ja na Twoim miejscu poprostu zmieniłabym lekarza chyba... Ne moze tak być, ze wychodzisz z gabinetu i strach ściska Ci serce bo tego i tamtego nie wiesz, tu Ci źle przepisał, tu z badań nic nie wiesz... :/ Jakiś beznadziejny ten chłop. Gdybym miała jakiekolwiek wątpliwości to od razu poszłabym gdzie indziej... Przecież tu chodzi o Ciebie i Twoje Maleństwo :)))

Elzu - jak mam wpisać się na tą liste (listopadówki , bez komentarzy) ?? Co to jest PW? Nie bardzo kumam o co biega... Proszę wybaczyć moją chwilową ciemnotę :D:D:D

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!

Witam po Świętach :-)
Ja właśnie dzisiaj byłam na pierwszym USG i widziałam moją Fasoleczkę :-) termin wyliczyli mi dokładnie na 26 listopada czyli zgodnie z przewidywaniami :-)

Niesamowite uczucie zobaczyć migające piksele, które są serduszkiem Maleństwa :-) Zdjęcie wkleję jak zeskanuję ...

Ja po Świętach +0,7 kg, aż się zdziwiłam, że tak mało po taaaakim obżarstwie :-)

Paulinka zeby sie wpisac na liste listopadowek musisz napisac do Kremofki prywatna wiadomosc z data terminu porodu i wtedy ona ciebie wpisze na liste

Lila001 - hehe tak też podejżewałam ale nie chciałam wyjść na głupią jakby się okazało, ze o cos innego chodzi :)))) Bardzo dziękuję za informacje :*:*:*

hehe, widze dziewczyny, ze naprawde duzo nas jest, szczegolnie w dniach 7- 11.11, w tym roku to chyba były bardzo owocne walentynki :)))

reklama
Do góry