reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Dziewczyny w którym tygodniu zaczęły Wam się nudności? Mnie nie męczą i tak się zastanawiam czy to jeszcze nastąpi czy mi odpuści (choć wydaje mi się to trochę naiwne :-D)
Pozdrowionka

reklama
A mnie tak różnie...wcześniej to co parę dni miałam szybki romansik z muszelką, a od tygodnia widzę że jest tego coraz więcej i częściej.
W piątek jak byłam na zakupach w galerii musiałam szybko do toalety lecieć, bo bym nie wytrzymała. Później w samochodzie znowu to samo, ale to też pewnie po tym czosnku.

Witam poświątecznie :)
Ja na szczęscie nie mam mdłości, juz kilka tyg temu mnie opuściły :):) meczyły mnie na przełomie 6-8tyg.
Za to mam z czyms innym problem... Praktycznie codziennie występuja u mnie lekie plamienia , na szczęscie nie sa to krwawienia, tylko beżowo-brazowe plamienia, ale przy tym występują dośc silne skurcze iii dzisiaj lekarz kazała mi przyjechac pomimo tego ze wizyte mam dopiero za 1,5 tyg. Mam nadzieję, że będzie wszystko wporządku z dzidzia :(. Jeden plus to taki ze dzisiaj znow zobaczymy naszą dzidzię na monitorku :)

Witam was kochane:-) a ja normalnie jestem w szoku moja waga spada jak szlona hehe tamtym tygodniu strailam 1,5 kg i dzis staje na wage a tam znowu mniej o 1,5 kg moze ktoras z was zauwazyla u siebie taki spadek wagi....U mnie od poczatku spadlo gdzies 4 kg i w sumie to sie ciesze bo przy moich 70:baffled: nic nie zaszkodzi acha dodam jeszcze ze jem normalnie i nie wymiotuje

Lila001 taki spadek jest całkiem normalny :-) i w sumie lepiej w dół niż w górę.
Ja dopiero w czwartek sprawdzę jak w ciągu 2tygodni to się u mnie zmieniło bo nie mam baterii w wadze ;-) i podczas wizytę dopiero się zważę.

Modlisia &&& bardzo mocno za Fasolkę :-) na pewno będzie ok, ale trzeba to sprawdzić. Może ginek Ci przepisze jakieś tabsy na podtrzymanie. Daj szybciutko znać jak będziesz po wizycie i koniecznie wracaj ze zdjęciem :-)

Ja ugotowałam pyszną zupkę grzybową, ale chyba poczęstuję wszystkich a sama nie zjem...bo pewnie fasolce znowu nie posmakuje i będę się mordować jak w piątek.

Modlisia kochana trzymam mocno kciuki za dzisiejsza wizyte i zycze milego ogladania maluszka:-) Dziewczyny mam do was pytanie, takie troche intymne ale moze dacie mi jakas rade. Ostatnio jak kochalam sie z moim M to po stosunku wystampilo delikatne plamienie takie jednorazowe wczesniej zdazylo sie to samo strasznie mnie to zmartwilo a do lekarza ide dopiero za 6 dni wiec dopiero wtedy bede mogla go spytac czym to jest spowodowane narazie postanowilam wstrzymac sie z wspolzyciem, co o tym wszystkim myslicie???

reklama
Do góry