reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Dziewczyny w którym tygodniu zaczęły Wam się nudności? Mnie nie męczą i tak się zastanawiam czy to jeszcze nastąpi czy mi odpuści (choć wydaje mi się to trochę naiwne :-D)
Pozdrowionka

reklama
A mnie tak różnie...wcześniej to co parę dni miałam szybki romansik z muszelką, a od tygodnia widzę że jest tego coraz więcej i częściej.
W piątek jak byłam na zakupach w galerii musiałam szybko do toalety lecieć, bo bym nie wytrzymała. Później w samochodzie znowu to samo, ale to też pewnie po tym czosnku.

Witam poświątecznie :)
Ja na szczęscie nie mam mdłości, juz kilka tyg temu mnie opuściły :):) meczyły mnie na przełomie 6-8tyg.
Za to mam z czyms innym problem... Praktycznie codziennie występuja u mnie lekie plamienia , na szczęscie nie sa to krwawienia, tylko beżowo-brazowe plamienia, ale przy tym występują dośc silne skurcze iii dzisiaj lekarz kazała mi przyjechac pomimo tego ze wizyte mam dopiero za 1,5 tyg. Mam nadzieję, że będzie wszystko wporządku z dzidzia :(. Jeden plus to taki ze dzisiaj znow zobaczymy naszą dzidzię na monitorku :)

Witam was kochane:-) a ja normalnie jestem w szoku moja waga spada jak szlona hehe tamtym tygodniu strailam 1,5 kg i dzis staje na wage a tam znowu mniej o 1,5 kg moze ktoras z was zauwazyla u siebie taki spadek wagi....U mnie od poczatku spadlo gdzies 4 kg i w sumie to sie ciesze bo przy moich 70:baffled: nic nie zaszkodzi acha dodam jeszcze ze jem normalnie i nie wymiotuje

Lila001 taki spadek jest całkiem normalny :-) i w sumie lepiej w dół niż w górę.
Ja dopiero w czwartek sprawdzę jak w ciągu 2tygodni to się u mnie zmieniło bo nie mam baterii w wadze ;-) i podczas wizytę dopiero się zważę.

Modlisia &&& bardzo mocno za Fasolkę :-) na pewno będzie ok, ale trzeba to sprawdzić. Może ginek Ci przepisze jakieś tabsy na podtrzymanie. Daj szybciutko znać jak będziesz po wizycie i koniecznie wracaj ze zdjęciem :-)

Ja ugotowałam pyszną zupkę grzybową, ale chyba poczęstuję wszystkich a sama nie zjem...bo pewnie fasolce znowu nie posmakuje i będę się mordować jak w piątek.

Modlisia kochana trzymam mocno kciuki za dzisiejsza wizyte i zycze milego ogladania maluszka:-) Dziewczyny mam do was pytanie, takie troche intymne ale moze dacie mi jakas rade. Ostatnio jak kochalam sie z moim M to po stosunku wystampilo delikatne plamienie takie jednorazowe wczesniej zdazylo sie to samo strasznie mnie to zmartwilo a do lekarza ide dopiero za 6 dni wiec dopiero wtedy bede mogla go spytac czym to jest spowodowane narazie postanowilam wstrzymac sie z wspolzyciem, co o tym wszystkim myslicie???

reklama
Do góry