reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

ANBAR my ciebie też mocno ściskamy :))))) KOniecznie do nas zaglądaj i może coś więcej na "opowieściach" ? 16h? Pięknie, ale widzę że listopadowe dzieciaczki są wyjątkowo grzeczne, twój Anbar też, super i ob tak dalej
EDYTka się odzywała, jest jest z nami
Ergunia biedna czeka, i dlatego nie lubię szpitali, jak człowiek tam jest czas dłuży się strasznie. Czemu poród nie jest prostszy - wody-skurcze-rozwarcie-myk myk i jest dzieciątko.

Posprzątałam, zjadłam kolację i teraz chyba już wskoczę do łóżka z krzyżówkami, wczoraj mnie uśpiły

Dobranoc!

reklama
anbar - super, że jesteście :)

amerie - trzymaj się, Kochana!

My lecimy spać - właśnie popłakałam sobie na "Usta, usta" zajadając przy tym trzy kawały szarlotki - oj, ciężko będzie z tą dietą...

Dziewczynki zignorowałyście mojego posta, tego w którym pytałam o apap i kontrolę bioderek :( Bardzo proszę dobrze poinformowane o odp. Z góry dziękuję.

cześć dziewczyny,
i już mam maleństwo przy sobie :) Olga przyszła na świat 5.11 o godz. 0.20. Ostatnio pisałam w czwartek po wyjściu ze szpitala i jeszcze w czwartek, po dwunastu godzinach od wyjścia trafiłam tam z powrotem. Wczoraj wróciłyśmy do domku. Mamy problemy z karmieniem, trudno ją dobudzić, a jak już zacznie jeść to wisi godzinami na cycku, mało je a cierpię na ból piersi.
Niestety po takiej przerwie już nie jestem w stanie nadrobić już was nadrobić :(

Dziewczynki zignorowałyście mojego posta, tego w którym pytałam o apap i kontrolę bioderek :( Bardzo proszę dobrze poinformowane o odp. Z góry dziękuję.

Z tego co się orientuję jak nam na SR mówiła położna to można chyba łykać Paracetamol jak się karmi piersią. Ale nie jestem pewna, bo mówiła żeby poprostu wziąć ze sobą środki przeciwbólowe do szpitala no i tak wywnioskowałam, że w takim razie jak bede karmic i łykac jednoczesnie Paracetamol to nic się nie stanie. Ale wolałabym żeby w tej kwestii wypowiedziałay się mamusie ze stażem :-)

Ach jeszcze o bioderkach mówiłaś. Pani neonatolog , również na SR mówiła, że ok pierwszego m-ca robi się usg bioderek (odszukałam w notatkach :-) ). Ale skoro możesz już teraz zrobić to chyba się nic nie stanie? Tak mi się przynajmniej wydaje.

Cześć dziewczyny, jestem po zerwanej nocce, skurcze miałam od 00:00 do 2:30 regularnie co 20-30 min, nieźle się zwijałam z bólu. O 2.30 poszłam do wanny,posiedziałam z 15 min i uciekłam do wyrka, skurcze zmalały na sile, a a raczej boli tak jednostajnie jak na @. Czekam co będzie dalej, dzis na szczęscie mam wizyte.

reklama
Witamy mamusie:)
Wczoraj miałam troszkę kiepskie popołudnie,bo dziwnie bolał mnie brzuszek i w sumie cały dzień spędziłam w łóżeczku...
Nocka w sumie spokojna i przespana tylko męczyła mnie strasznie zgaga,ale po płnocy zjadłam kilka łyżek jogurtu i mi odpuściła na tyle,że zasnęłam i się obudziłam po 7 :)

Dziś pogoda nie napawa optymizmem,a mnie troszkę głowa pobolewa... :/
Jeszcze troszkę poleżę w łóżeczku ,później śniadanko,prysznic itp...a co dalej się okaże...

Taq,Anbar-super że jesteście już w domku z maleństwami !!! czekamy na relację z porodów :)

Do góry