reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Witam się i ja:)
Dziś muszę pierwszy raz ponarzekać z rana... Otóż leżałam i się oszczędzałam przez wieeeele tygodni, a teraz zaczęłam normalnie funkcjonować...i co z tego mam??? Zakwasy i bóle kości;/ ehhh no ale da się przeżyć ;/
miłego dnia!

I nawet opis na suwczaku zna moje samopoczucie:p

Trusia cięzka sprawa, ale ja bym chyba zaufała leakrce skoro do tej pory prowadziła ciąże bez zastrzeżeń...

reklama
witam czwartkowo :)
Agrafka współczuję, ale już nie długo dasz radę :)
A u nas za oknem leje deszcz a ja chciałam dalej okna myć, wredota jedna wryyyy.....
Małgosia ładnie podreptała do przedszkola cała szczęśliwa, a my z mężem wypoczywamy hehe, przygotowujemy się do porodu :)
Pozdrawiam, miłego dnia

Magda infekcje mam już chyba z 4 raz, wcześniej też, zupełnie zielony nie, taki jasno zielony, ale napewno nie wody tylko upławy, bo gęste serowe.... Swędziało mnie z tydzień temu ale zapodałam clotrimazolum i było ok, ale widać to za mało
Agrafka ty się nie módl bo to nie pomoże w przywołaniu skurczów, zajmij czas czymś przyjemnym, ja obiecałam sobie wizytę u fryzjera, kosmetyczki itp.
Aduska zakwasy hehe skąd to znam, człowiek się zasiedział nie?
Mycha okresowe to jak mam od jakiś 2tyg i to niezapowiada porodu, szyjkę teraz to mam tak twardą że pewnie na XII przechodzę
Jola ale chłop zakupy zrobił, a ty mówiłaś że narzekasz i pewnie ma cię dość, a tu nawet garniak sobie kupił, nie zrezygnuje nawet z takiej zrzędy :D:D

Sniadanko zjedzone, pomysl na obiad jest, tylko wypad do sklepu i coś tam zrobię

Zniknęła nam ANBAR??????? Violet?

Ja tylko melduję, że my nadal w dwupaku. Dzisiaj byliśmy na pierwszym KTG. Wynik poprawny, tzn. dziecku jest nad wyraz dobrze w brzuchu.

dziewczyny a teraz , tylko proszę się głośno nie śmiać!!!
mój termin porodu to 19 listopad. Więc w którym tygodniu teraz jestem? koniec 37? jutro zacznę 38?
i wtedy 19 listopada ewentualnie zacznę 40 tak?
pomocy bo już mnie głowa boli normalnie od liczenia.... ;)

Jola ja sobie liczę od 25-27.02 bo wiem i już, suwaczek przyśpiesza bo to wg OM. No i wg mnie i pierwszego usg (które ponoć jest najwiarygodniejsze) 27.11 a gin mówi że 22.11

A ty? Według mnie to jesteś w 38. Patrzę bo mamy kilka dni różnicy, na koniec listopada będzie wg kalendarza 41 tydzień i ciekawe co powie suwaczek?????

reklama
dziewczyny a teraz , tylko proszę się głośno nie śmiać!!!
mój termin porodu to 19 listopad. Więc w którym tygodniu teraz jestem? koniec 37? jutro zacznę 38?
i wtedy 19 listopada ewentualnie zacznę 40 tak?
pomocy bo już mnie głowa boli normalnie od liczenia.... ;)
Oj, Jola, Jola... Kończys dzis 37 tygodni - zamykasz. Od jutra jesteś w 38 tygodniu, 19 listopada zamkniesz 40 tygodni, potem wejdziesz w 41, czego Ci nie życzę :-)

Do góry