reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
Dołązam do mam leniu***ących z kociakami (ale nie tylko do tych). Skład łóżka obenie: ja z Oleńką, mężuś i Filuciak> niestety
nie mam tak pięknej fotki bieżąej więc wklejam coś sprzed roku.
Taq nie martw się, wszystko będzie dobrze, musisz myśleć pozytywnie. Pomiary USG nie są całkiem jednoznaczne, a spokój potrzebny jest teraz Twemu maleństwu.

Anbar-generalnie się z Tobą zgadzam że nie oglądamy się w kolejce za siebie, ale dziś wyjątkowo kręciłam się wokół własnej osi, więc ludzie sobie mnie tam dokładnie obejrzeli.

Violette-to masz prezent imieninowy w postaci czopa. Jeszcze raz wszystkiego naj naj i oby jak najszybciej Marika była z Tobą.
1.JPG2.jpg

Elzu dzięki - Ty wiesz za co , popijaj malinki i zjedz świeżego ananasa - może pomoże i Julek zechce zamienić apartament na większy ;)

Kurczę ale mnie ciągnie po dole..masakra jakaś, dodatkowo zauważyłam lekko zielonkawy śluz na wkładce. Dobrze że o 16 mam wizytę to zapytam czy to normalne.
Mały się wierci okropnie, w dodatku ma czkawkę, i to szczypanie w dole...mało komfortowo się czuję.
NIe mam netu od wczoraj, wpadłam na chwilę do siostry i patrzę a tu Amerie z takim tekstem napierw i potem że w we wt wywołują, a ja po "zielonym" incydencie w zeszłym tygodniu dalej chodzę, niby kilka kropel to chwilowe niedotlenienie

Szalejecie z rozdwojeniem, człowiek znika na 1,5 dnia a tu 4 tak?

Trusia to zielone u mnie to były początki czopu, dzisiaj odszedł cały, tłumaczyła mi dlaczego ma barwę zieloną, ale nie potrafię powtórzyć bo miałam bardzo mocne skurcze wtedy i skupiałam się na oddychaniu. Ale mówiła coś o tym że biorę te leki, i że jakaś krew też się pojawiła na jej rękawiczce.
A konsystencja galaretki lub białka kurzego jaja.....

Edit:
Właśnie wróciłam z toalety, gdzie mnie porządnie "przeleciało". Krzyże bolą jak nie wiem.....oj ciężko to widzę.....idę wezmę kąpiel i zobaczę co będzie działo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Trusia to zielone u mnie to były początki czopu, dzisiaj odszedł cały, tłumaczyła mi dlaczego ma barwę zieloną, ale nie potrafię powtórzyć bo miałam bardzo mocne skurcze wtedy i skupiałam się na oddychaniu. Ale mówiła coś o tym że biorę te leki, i że jakaś krew też się pojawiła na jej rękawiczce.
A konsystencja galaretki lub białka kurzego jaja.....

U mnie wodnisty-zielony, tydzień temu, kilka kropel........ Byle do wizyty

reklama
zazdroszczę Wam takiego powera do pracy. ja generalnie nie mam ochoty na cokolwiek, a jak już się za coś wezmę to potem muszę odpokutować. krzyż i mięśnie miednicy nie dają mi spokoju.

Violett to ładny prezent dostałaś :-) Marika - droga wolna :-))))

Do góry