Mysza84
Fanka BB :)
cześć dziewczyny.
może mi pomożecie?
byłam dzisiaj na usg i usłyszałam, ze jste ciąża, ale nie słychać echa. ostatnia miesiaczka była 15 lutego. myślicie, że to jeszcze za wcześnie? czy może pęcherzyk jest pusty. ktos miał taki przypadek? wg mnie to już 7 tydzień, ale od zapłodnienia to 5 tydzień. już sama nie wiem.
U mnie w 7tygodniu nie było jeszcze serduszka widać, ale już w 8 pięknie biło :-)
A ginek Ci nic nie powiedział ?
Całkiem możliwe że podobnie jak ja miałaś przesuniętą owulację i ciąża jest młodsza...no chyba że tak jak piszesz wiesz że kiedy doszło do zapłodnienia.
Ale nie martw się na zapas, na serduszko masz jeszcze czas.
GRATULUJE!!!Jestem po pierwszym usg, wdać pęcherzyk a w nim 2 mm kreseczka![]()
Będę trzymać kcukasy, ale może zrób sobie betkę dwa razy, będziesz mogła wtedy zobaczyć czy ładnie przyrasta co jest oznaką prawidłowo rozwijającej się ciąży.Cześć Dziewczyny :-)
Jestem 5 dni po teście, 4 dni po wizycie u lekarza (poleciałam jak szalona do pierwszej lepszej lekarki, której się zwolnił termin, ale była całkiem ok. zleciła wszyskie badania ... ) i lekarz nie potwierdził ani nie wykluczył (co przy moim tyłozgięciu ponoć jest normą ...) teraz czekam i czekam na pierwsze USG (zaraz po Świętach) i się doczekać nie mogę ...
Nawet cieszyć się nie potrafię bo tak bardzo się martwię, że jednak nie :-(
W każdym razie jeżeli się udało (3majcie kciuki :-) ) to termin "kalendarzowy" wypada w moje imieniny 25 listopada :-)
A mnie wczoraj dopadło spanie, a dzisiaj rano musiałam romansować z muszelką...już myślałam że mnie to ominie, ale chyba jednak się rozkręca pomału.
Życzę Wam pięknego dnia!