L
Lila001
Gość
Czesc kochane!!! Patrze ze od rana ruch na naszym forum:-) witam wszystkie nowe mamusie:-) U mnie mdlosci sie narazie uspokoily i samopoczucie tez dobre. I bardzo sie ciesze bo juz tylko 11 dni i bede w Polsce:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc kochane!!! Patrze ze od rana ruch na naszym forum:-) witam wszystkie nowe mamusie:-) U mnie mdlosci sie narazie uspokoily i samopoczucie tez dobre. I bardzo sie ciesze bo juz tylko 11 dni i bede w Polsce:-)
Inez mam nadzieję że wszystko będzie dobrze,trzymam kciuki za Ciebie i za fasolkę.Pozdrawiam!U mnie niestety jest bardzo źle. W sobotę zaczęłam plamić, w niedzielę trafiłam do lekarza i dostałam duphaston i skierowanie na pilne usg, w poniedziałek beta wyszła dwa razy większa, a na usg nie było widać pęcherzyka w macicy i niestety coś wyszło przy jajniku. Szybka konsultacja u innego ginekologa i dostałam skierowanie do szpitala. Od dzisiaj jestem na oddziale, plamenia raz są, raz nie ma, czasami pobolewa mnie brzuch jak przed okresem. Rano na usg wyszedł pusty pęcherzyk w macicy i już kompletnie ne wiadomo o co chodzi. Na razie pozostaje na obserwacji. Nerwowo już jestem wykończona :-(