reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
Ale dużo piszecie:)

Mój tez ma czkawkę kilka razy dziennie, i mam nadzieję że to nie będzie miało nic wspólnego z głośnym krzykiem po urodzeniu ;)

A prawe żebro to mam chyba zmiażdżone, tak sobie je ulubował:) Boli jak pieron, ale uwielbiam to:)

Boże dziewczyny...zostawić Was na 2 godziny a tu tyyyyle stron:p

Własnie zajadam się ciasteczkami na pocieszenie bo odebrałam wyniki i ten wstrętny paciorkowiec, streptoccocus we mnie siedzi;/ Nie czytam o tym nawet w internecie bo wiem, że nieźle straszą... Ale zadzwoniłam do siostry M., która też była nosicielem i w trakcie porodu poporstu podali jej antybiotyk...

Mikuś miewa czkawki ale to róznie bywa...czasami ma kilka razy dziennie a czasami wcale...ale jak dla mnie nie jest to najprzyjemniejsze bo jak leże na lewym boku, to takie dziwne uczucie:)

Moj brat ma na imię Iwo, i niektórzy komentowali, że jak z serialu brazylijskiego, i że jak to tak:p...a moja mama nigdy takich seriali nie oglądała;) a nawet jakby było 'zaczerpnięte' z serialu to chyba niczyj to interes aby tak kometować. Serial przeminął i mało kto go teraz pamięta...tym bardziej rówiesnicy mojego brata. Nikt się z niego nie śmieje w szkole, chociaż dorośli potrafią głupio skomentować;/

Nie było mnie od rana, a tu prawie 15 stron...no nie zła produkcja, ciekawe jak każda będzie miała maleństwo już to pewnie przez cały dzień 2 strony.....
Ale nadrobiłam, przeczytałam każdy post......
Nie mam siły odpisywać. przepraszam Was....
Napisze tylko że swędzi jak cholera, jestem cała w strupkach bo ciągle i nieustannie się drapię.
Jutro na 10 mamy na kontrolę do szpitala, ciekawe co mi powiedzą.
W temacie czkawek, to Leoś oczywiście ma często, a że główka już praktycznie w kanale, to czuję jakby mi "broszka" podskakiwała.....ciekawe uczucie.
Dzisiaj moja 4 letnia chrześnica powiedziała do mnie:
"Ciocia ale Leoś to głupie imię, musicie dać Wojtuś, bo Wojtuś ze starszaków jest fajniejszy od Leona...." (dodam tylko że imię Leon moja chrześnica wymawia LELON)....więc nawet jak miałam okropny humor to mi się decydowanie poprawił po takich rewelacjach.

Miłego dnia Kobiety!

Hehe Amerie jak ja na poczatku mowilam ze moja corka bedzie sie nazywala Amelia to moja siostra 5 letnia caly czas mi powtarzala ze u niej w przedszkolu Amelka jest niegrzeczna i zebym ja tak nie nazywala:p A teraz jak zmienilam na Marika to ona mowi Malinka na nia i mowi ze juz woli zeby byla Amelia :)

Hej dziewczynki :blink:

Ja dzisiaj jestm straaaaaasznie śpiąca cały dzień i tak własnie go spędzam, leżąc na kanapie i podrzemując co chwile. A tak fajnei było od soboty. Tyle energii mi przybyło a tu taki śpich mi się włączył :-(

Napiszę tylko , ze moja dzidzia ma czkawki na potęgę, kilka razy dziennie i jest to dziwne uczucie bo czka w okolicy pęcherza i kiszki:baffled:.

A na wakacje tez byśmy się chcieli wybrac w przysżłym roku ale raczej na króciótko nad polskie morze i niewiadmo czy wypali nam to finansowo. Ale za dwa lata napewno dłuuuugi urlop a jak Karol dobrze się zaaklimatyzuje z dziadkami to poszalejemy sami.
Pierwszy wyjazd będzie miał już na święta, ale to nei dalego bo 100 kilosków tylko :-).

No, to tyle. Kładę sie dalej.

reklama
Do góry