heh hej! ale tu "tłoczno" ;-)nie pchać się tak ;-) każdy zdąży coś napisać

My po urlopie nad naszym pięknym morzem! powiem Wam, że kocham Bałtyk, ale to był chyba nasz ostatni urlop nad polskim morzem! owszem będę tam jeździła, ale na taki prawdziwy urlop to niestety będziemy wybierać rejony gdzie pogoda będzie pewna :-(
aczkolwiek urlop się udał! Martysia jodu nawdychała ;-)ona zadowolona a to najważniejsze :-) a my sobie tą pogodę może na jesieni odbijemy i polecimy gdzieś daleko ;-)
pola oby gorączka u Wojtusia nie trwała długo! swoją drogą to on jest przesłodki :-)widziałam zdjęcia na fb i po prostu jak dziewczyneczka :-)Kubuś też fajny, ale Kubuś to już duży meżczyzna, a Wojtek normalnie się zakochałam :-)
etna ja mam takie pojemniki

plus zwykły kosz na śmieci ogólne, ale będę je sprzedawać, bo zdecydowaliśmy nie segregować śmieci! okazało się, że jeżeli inni lokatorzy zadeklarują segregowanie, a nie będą tego robić to i tak karę zapłaci cała kamienica, taka zbiorowa odpowiedzialność

więc wolę zapłacić 12 zł miesięcznie więcej niż później jakieś kary płacić, bo nie wierzę w to, że wszyscy będą nagle segregować śmieci! jak się okaże, że Ci co zadeklarowali segregowanie robią to sumiennie i uczciwie to wtedy zmienię deklarację. na ten moment śmieci nie sgreguję! ot i wyszła ze mnie ekolożka ;-) a skończyłam liceum o profilu ekologicznym, a koło ekologii to ono nawet "nie leżało"