reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Etna no dawno dawno jak większości z nas ;-);-)
Wojtus ok, dzisiaj był szczepiony, i niestety z gorączka poszedł spać, dałam na zbicie i mam nadzieje, ze jakoś nocka zleci.

a co do worków do segregacji to nie pomogę, nam jak sie kończą to dostajemy nowe. I problem z głowy.

a Ty jak sie czujesz? :-);-)

reklama
heh hej! ale tu "tłoczno" ;-)nie pchać się tak ;-) każdy zdąży coś napisać :-p
My po urlopie nad naszym pięknym morzem! powiem Wam, że kocham Bałtyk, ale to był chyba nasz ostatni urlop nad polskim morzem! owszem będę tam jeździła, ale na taki prawdziwy urlop to niestety będziemy wybierać rejony gdzie pogoda będzie pewna :-(
aczkolwiek urlop się udał! Martysia jodu nawdychała ;-)ona zadowolona a to najważniejsze :-) a my sobie tą pogodę może na jesieni odbijemy i polecimy gdzieś daleko ;-)

pola oby gorączka u Wojtusia nie trwała długo! swoją drogą to on jest przesłodki :-)widziałam zdjęcia na fb i po prostu jak dziewczyneczka :-)Kubuś też fajny, ale Kubuś to już duży meżczyzna, a Wojtek normalnie się zakochałam :-)

etna ja mam takie pojemniki DSC05873.jpg plus zwykły kosz na śmieci ogólne, ale będę je sprzedawać, bo zdecydowaliśmy nie segregować śmieci! okazało się, że jeżeli inni lokatorzy zadeklarują segregowanie, a nie będą tego robić to i tak karę zapłaci cała kamienica, taka zbiorowa odpowiedzialność :wściekła/y:więc wolę zapłacić 12 zł miesięcznie więcej niż później jakieś kary płacić, bo nie wierzę w to, że wszyscy będą nagle segregować śmieci! jak się okaże, że Ci co zadeklarowali segregowanie robią to sumiennie i uczciwie to wtedy zmienię deklarację. na ten moment śmieci nie sgreguję! ot i wyszła ze mnie ekolożka ;-) a skończyłam liceum o profilu ekologicznym, a koło ekologii to ono nawet "nie leżało" :-D

Załączniki

• DSC05873.jpg
    DSC05873.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 56
Gawit dziękuje :tak: Tylko nie dziewczynka :-p Żartuje, nie denerwuje sie o to. Większość mowi śliczny jak dziewczynka :-) Niech tak bedzie, moze dziewczynka bedzie trzecia :-)

Fajnie, ze urlop udany. Ja jak byłam dzieckiem co roku jeździłam nad polskie morze, uwielbialam tylko ta pogoda nigdy nie była pewna. Ale w końcu musimy chłopaków wziąć tez. W tym roku tak jak dwa lata temu chyba Hiszpania chociaz mi sie Włochy marzą

gawit a duzo dałas za te pojemniki? Ja póki co nadal jestem przy 3 kubełach a worki to dają, kto daje nie wiem, w ogóle zorientowana jestem tak, ze wstyd ale ja do tej pory segregowałam wiec dużej róznicy mi to nie zrobi z tym tylko, ze zapłacę sporo mniej :D głównie dlatego, ze rodziny 3+ będą miały u nas w gminie znizkę 25% na wywóz śmieci :-) a jak sobie machniemy jeszcze jedno to i 50% nawet ;-)

reklama
Do góry