reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

hej
etna to wakacje coraz bliżej :tak:
cleo podejście lekarza po prostu "super" :szok:
myśmy wczoraj pojechali na plaże z piaskiem (bo wszędzie są kamieniste) no ale tak wiało że głowe urywało , Kuba co prawda pomoczył nogi w zimnym oceanie i mam nadzieje że nic się z tego nie wykluje , za to Lena pojechała dzisiaj ze mną po młodego do przedszkola i zrobiła afere bo chciała zostać a ja ją zabrałam , darła się że szok , oj ciężki okres przede mną

reklama
Hej Dziewczyny,
nie nadrobilam Was, przepraszam. Mam nadzieje, ze u Wszystkich wszystko w porządku. My wczoraj koło 24 wróciliśmy z Polski, chrzciny i roczek udane, tym razem jestem zadowolona z pobytu w Polsce :tak: Pózniej Was poczytam.

Etna dziękuje bardzo w imieniu Wojtka.
Niby internet miałam w Polsce na początku ale nie było kiedy wejść na spokojnie. A ostatni tydzień nie miałam a czasu było wiecej jak na złość.

Dziękuje Wam bardzo :-)

Gawit zawalilam, sorry. Nie miałam Twojego numeru, na neta nie mogłam wejść i to dlatego, przepraszam. A w sumie w Łodzi byłam dwa razy, raz u cioci męża a drugi jak mieliśmy chrzciny w kościele w Łodzi. Mam nadzieje, ze następnym razem sie uda :tak: Myślałam, ze będziemy mieszkać w Łodzi a jednak nie, spalismy na działce u cioci

reklama
Wszystkiego NAj dla Wojtusia :-)

od jutra 2 dni upałów...cudowna sielanka w mieście:sorry:aż mnie skręca ze złości ze muszę siedzieć tu a nie gdzieś na plaży w taką pogodę:wściekła/y:

Do góry