martolinka
Mama i nie tylko :-)
niestety już nie możemy sprawdzić kiedy ostatnio się logowała więc przepadła;-)ja się pytam gdzie jest NASZA ULA ???
jesteś pewien ?;-)Nie mogę bo ona się łzami zalewa że jeszcze ją ma.
przesadziłaśAle gorące tematy Wow, a ja już w wieku 20 dziecko urodziłam, a Wy to jeszcze cnotki byłyście;-) pierwszy raz w wieku 16 lat i to na plaży z Warszawiakiem a potem dopiero w wieku 18 lat już z późniejszym ojcem Julki
Gdzie Twój gin przyjmuje? Chyba udam sie na "rekolekcje"przy A. powiedział, że "babka powinna od czasu do czasu z siebie ladacznicę zrobić zeby się chlop lepiej trzymal" wiec moze coś w tym jest
ł
Kilolku co się stało? Z Kubą jest ok?Wróciłam właśnie z przedszkola. Wkręciłam się na imprezę dla dziadków, bo koniecznie chciałam nagrac. No i zobaczyłam cała grupę pięknie mówiącą i śpiewającą i jedno moje dziecko w totalnej histerii oraz panią przewracającą oczami do dyrektorki. Jak to sobie poukładam to moze Wam napisze co i jak ale na razie to jestem rozbita. Ja wszyscy wyszli i poslzi na poczestunek to ja zostałam i ryczalam tam sama na sali. Po chwili przeszla do mnie rytmiczka i dyrektorka i usłyszałam tyle rzeczy, że mnie to przeroslo po prostu. A kuba rozdrażniony jest do tej pory, bajkę ogląda, b dogadać się dzisiaj z nim już nie idzie
Dziś cały dzień goście się gościli a ja padam. Całe szczęście już jesteśmy sami;-)