reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Agrafka, no w sumie masz rację Tak się gadało
Kilolku, ładnie musi wyglądać ten tatuaż..ostatnio moje koleżanka z pracy zrobiła sobie szlaczek z róż wzdłuż kręgosłupa..wygląda to fajnie:-)
Jacku, dobre
Edit:
80-latek chce się kochać z żoną.
- Ale tylko z prezerwatywą, zaznacza żona.
- Przecież w twoim wieku nie grozi Ci ciąża.
Przekonuje mąż.
- Ale salmonella od starych jaj...
Kilolku, ładnie musi wyglądać ten tatuaż..ostatnio moje koleżanka z pracy zrobiła sobie szlaczek z róż wzdłuż kręgosłupa..wygląda to fajnie:-)
Jacku, dobre
Edit:
80-latek chce się kochać z żoną.
- Ale tylko z prezerwatywą, zaznacza żona.
- Przecież w twoim wieku nie grozi Ci ciąża.
Przekonuje mąż.
- Ale salmonella od starych jaj...
Ostatnia edycja:
kilolek
podwójna listopadowa mama
Boże dziunka co za wstyd!!! jak Ty moglas ludziom póxniej w oczy spojrzeć? Z warszawiakiem?????? hihiAle gorące tematy Wow, a ja już w wieku 20 dziecko urodziłam, a Wy to jeszcze cnotki byłyście;-) pierwszy raz w wieku 16 lat i to na plaży z Warszawiakiem a potem dopiero w wieku 18 lat już z późniejszym ojcem Julki
Asia śpi, ciekawe jak długo, bo ktoś tu w bloku ostro hałasuje jakby piłował drzewo. Ale w bloku?
Cleo chodź na gg, sprawę mam ;-)
tez miałam 16 ale perrwsze dziecko na szczęscie urodziłam prawie 12 lat później czym A. złamał wieloletnią tradycje rodzinną. U nich żadko kto ma więcej niż 1 dziecko ale zawsze pierwsze z nastoletniej wpadki :-) i to sie tyczy nie tylko jego linni ale i wszystkich kuzynów, po dziś dzień. Po latach teśc się przyznał,z ę cąła rodzina myślała, ze mamy jakiś problem :-)
no ja z moim mężem więc w gruncie życzy bardzo porządna ze mnie dziewczynka (za porządna?) już mi tu kiedys koleżanki sugerowały (na chacie - pamietacie ile my wtedy czasu wolnego miałysmy???) że powinnam się puścić nieco dla porównania :-) choć w sumie mój gin też tak uważa :-) przy A. powiedział, że "babka powinna od czasu do czasu z siebie ladacznicę zrobić zeby się chlop lepiej trzymal" wiec moze coś w tym jestno coz, ja tez w takim razie cnotka niewydymka 21. wolalam pozniej niz z byle kim
anawawka do Rutkowskiego jeszcze wracając - mi się przez jakiś czas notorycznie śnił nasz pediatra aż zaczęlam A. wsylać z dzieciakami do lekarza póki nie wyszlo,z e jest sporo ode mnie młodszy - przeszło jak ręką odjoł
kilolek
podwójna listopadowa mama
Wróciłam właśnie z przedszkola. Wkręciłam się na imprezę dla dziadków, bo koniecznie chciałam nagrac. No i zobaczyłam cała grupę pięknie mówiącą i śpiewającą i jedno moje dziecko w totalnej histerii oraz panią przewracającą oczami do dyrektorki. Jak to sobie poukładam to moze Wam napisze co i jak ale na razie to jestem rozbita. Ja wszyscy wyszli i poslzi na poczestunek to ja zostałam i ryczalam tam sama na sali. Po chwili przeszla do mnie rytmiczka i dyrektorka i usłyszałam tyle rzeczy, że mnie to przeroslo po prostu. A kuba rozdrażniony jest do tej pory, bajkę ogląda, b dogadać się dzisiaj z nim już nie idzie
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kilolku, komu, jak komu, ale Tobie nerwy nie są potrzebne!! Trzymaj się!!!
gosiulek73
mama K&K&A
Kilolek aż mnie zmroziło..Nie wiemy o co chodzi ale będzie dobrze.Nie martw się jedną sytuacją.To bez sensu.Jutro,za tydzień będzie dużo,dużo lepiej.
reklama
kilolku, wdech, wydech. nie denerwuj sie. latwo sie mowi, ale w twoim stanie postaraj sie olac baby.
moje dziecie dzis tez testuje moja wytrzymalosc. wiem,ze chora,ale momentami mam ochote wyjsc i nie wrocic tak szybko....
snieg sypie. a pewnie jutro rano szklanka - akurat jak jade do pracy, pewnie pelno osob z tego powodu nie przyjdzie i bedziemy robic nadgodziny, a po poludniu bedzie chlapa. ale mam humor
moje dziecie dzis tez testuje moja wytrzymalosc. wiem,ze chora,ale momentami mam ochote wyjsc i nie wrocic tak szybko....
snieg sypie. a pewnie jutro rano szklanka - akurat jak jade do pracy, pewnie pelno osob z tego powodu nie przyjdzie i bedziemy robic nadgodziny, a po poludniu bedzie chlapa. ale mam humor