reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Agrafka, no w sumie masz rację:-D Tak się gadało:-D:-D
Kilolku, ładnie musi wyglądać ten tatuaż..ostatnio moje koleżanka z pracy zrobiła sobie szlaczek z róż wzdłuż kręgosłupa..wygląda to fajnie:-)
Jacku, dobre:-D:-D

Edit:

80-latek chce się kochać z żoną.
- Ale tylko z prezerwatywą, zaznacza żona.
- Przecież w twoim wieku nie grozi Ci ciąża.
Przekonuje mąż.
- Ale salmonella od starych jaj...

Ostatnia edycja:
Ale gorące tematy:-D Wow, a ja już w wieku 20 dziecko urodziłam, a Wy to jeszcze cnotki byłyście:-p;-) pierwszy raz w wieku 16 lat i to na plaży z Warszawiakiem:szok: a potem dopiero w wieku 18 lat już z późniejszym ojcem Julki:tak:

Asia śpi, ciekawe jak długo, bo ktoś tu w bloku ostro hałasuje jakby piłował drzewo. Ale w bloku?:wściekła/y:

Cleo​ chodź na gg, sprawę mam ;-)
Boże dziunka co za wstyd!!! jak Ty moglas ludziom póxniej w oczy spojrzeć? Z warszawiakiem?????? :szok::szok: hihi
tez miałam 16 ale perrwsze dziecko na szczęscie urodziłam prawie 12 lat później czym A. złamał wieloletnią tradycje rodzinną. U nich żadko kto ma więcej niż 1 dziecko ale zawsze pierwsze z nastoletniej wpadki :-) i to sie tyczy nie tylko jego linni ale i wszystkich kuzynów, po dziś dzień. Po latach teśc się przyznał,z ę cąła rodzina myślała, ze mamy jakiś problem :-)

no coz, ja tez w takim razie cnotka niewydymka :-D 21. wolalam pozniej niz z byle kim :tak:
no ja z moim mężem więc w gruncie życzy bardzo porządna ze mnie dziewczynka (za porządna?) już mi tu kiedys koleżanki sugerowały (na chacie - pamietacie ile my wtedy czasu wolnego miałysmy???) że powinnam się puścić nieco dla porównania :-) choć w sumie mój gin też tak uważa :-) przy A. powiedział, że "babka powinna od czasu do czasu z siebie ladacznicę zrobić zeby się chlop lepiej trzymal" :-D wiec moze coś w tym jest

anawawka do Rutkowskiego jeszcze wracając - mi się przez jakiś czas notorycznie śnił nasz pediatra :-D aż zaczęlam A. wsylać z dzieciakami do lekarza póki nie wyszlo,z e jest sporo ode mnie młodszy - przeszło jak ręką odjoł

HAHA to ja też z tych cnotek w wieku 24 lat z obecnym mężem :zawstydzona/y: ale nie żałuję.

Mam gościa dziś moją siostrę więc czasu na bb w ogóle. Buziaki dla wszystkich.

Wróciłam właśnie z przedszkola. Wkręciłam się na imprezę dla dziadków, bo koniecznie chciałam nagrac. No i zobaczyłam cała grupę pięknie mówiącą i śpiewającą i jedno moje dziecko w totalnej histerii oraz panią przewracającą oczami do dyrektorki. Jak to sobie poukładam to moze Wam napisze co i jak ale na razie to jestem rozbita. Ja wszyscy wyszli i poslzi na poczestunek to ja zostałam i ryczalam tam sama na sali. Po chwili przeszla do mnie rytmiczka i dyrektorka i usłyszałam tyle rzeczy, że mnie to przeroslo po prostu. A kuba rozdrażniony jest do tej pory, bajkę ogląda, b dogadać się dzisiaj z nim już nie idzie

reklama
kilolku, wdech, wydech. nie denerwuj sie. latwo sie mowi, ale w twoim stanie postaraj sie olac baby.

moje dziecie dzis tez testuje moja wytrzymalosc. wiem,ze chora,ale momentami mam ochote wyjsc i nie wrocic tak szybko....

snieg sypie. a pewnie jutro rano szklanka - akurat jak jade do pracy, pewnie pelno osob z tego powodu nie przyjdzie i bedziemy robic nadgodziny, a po poludniu bedzie chlapa. ale mam humor :baffled:

Do góry