kilolek
podwójna listopadowa mama
a no wlasnie. Ja nie wiem ona sama ma 4 synów wiec chyba powinna cokolwiek o wychowaniu wiedziec. Jak ja sie dowiem raz na semestr ze cos nie tak to co ja zrobie? Moge porozmawiac ale 4 latek nie bedzie wiedzial o co mi chodzi. CO innego przychodze i slysze - godzine tem zrobil to i to i to jest konkret, rozmawiamy, walkujemy itd tak jak znajoma raz przyszla do przedszkola i zauwazyla ze kuba nie chce tanczyc tylko wlazi pod lawki od razu do mnie zadzwonila ja z kuba porozmawialam i wiecej pod lawke nie wlazl. Akcja-reakcja to nie liceum
a z wystep jak zeszli na dól z dziadkami to zaśpiewal sto lat ze wszytskimi wiec w domu wszyscy sie cieszylismy tzn my i tescie ze tak ąłdnie zaspiewal. obejrzelismy razem poczatek filmu gdzie jesczez stal i naciagal koszulke (reszta juz sie nei nadawala do pokazywnaia mu). ale co mnie zdziiwilo - Kuba taki rozpromieniony pyta "Widzieliscie jak ładnie spiewam?" no a nie śpiewal tylko sie chowal.
a z wystep jak zeszli na dól z dziadkami to zaśpiewal sto lat ze wszytskimi wiec w domu wszyscy sie cieszylismy tzn my i tescie ze tak ąłdnie zaspiewal. obejrzelismy razem poczatek filmu gdzie jesczez stal i naciagal koszulke (reszta juz sie nei nadawala do pokazywnaia mu). ale co mnie zdziiwilo - Kuba taki rozpromieniony pyta "Widzieliscie jak ładnie spiewam?" no a nie śpiewal tylko sie chowal.
Ostatnia edycja: