reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Po długich bojach Gonia zasnęła... tak to jest jak jej leci oko ok. 17. :wściekła/y:
Widzę, że Was też katastroficznie wizje nie opuszczają, ale to chyba nazywa się myślenie o przyszłości.;-)
U mnie to nawet przed ślubem było zastanawianie się, dobra ślubujemy , że będziemy się kochać aż śmierć nas nie rozdzieli , a jak on mi umrze po roku od ślubu?:zawstydzona/y: Takie miałam pomysły... Jednak źle mieć galopującą wyobraźnię.
Nie obrzucajcie się tu wiekiem, bo metryka niestety nie decyduje o kolejności, mogłoby się rzecz niestety w niektórych przypadkach.:crazy:
Maxwell - życzę szybkiego rozpakowania, oby spacerek i nie tylko;-) dopomógł.
Polaa - super, że się odezwałaś! Co u Ciebie? Jak tam wizyta w Pl?;-) Udana?
Martolinka - to Twoja mama w wieku siostry mojego małżona:-D. Kurujcie się , oby gorączka była tylko wynikiem wrażeń, a drapanie gardła przesuszeniem albo zwiastunem mrozu.;-)

ok, lecę jeszcze na inne wątki, oczka mi same się zamykają, a tu jeszcze mam ochotę allegro zaatakować, małżon robi leczo na jutro....

Młoda to tu np jest Dziunka hehe

O przepraszam, młoda to tu jest Martolinka:-p ja już przed 30-stką:rofl2:

Zapomniałam Wam napisać że przychodzę do żłobka, a tam Asia chodzi za rękę z Piotrusiem, taki trochę mniejszy od niej kajtuś. Okazuje się, że Pani ma z nimi siedem światów, bo Asia mu matkuje:-D podnosi na ręce, karmi, poi, pomaga usiąść na nocniczku, no po prostu mała mama:-D

" czy mnie jeszcze pamiętasz...." Forum BB ;-) Ehh może znowu zmobilizuję się do aktywnego uczestnictwa, u nas ok, ja od lipca pracuję razem z mężem w tej samej firmie, z tym, że na różne zmiany, wymieniamy się małą przed zakładem ;-) ogólnie nie jest źle tylko czasu za mało ;-) Pozdrawiam serdecznie :-)

Dziunka to chyba trafilas z pomyslem na prezent świąteczny :) dla Aśki

Martolinka no co Wy? brać mi się tu szybko w garść

Maxwell jeszcze troszke i bedzie po wszystkim

Gosiulek ile Ty masz lat że ta piszesz??

Kililku co tam u Ciebie?

No to jesteś w wielku moich szwagierek, glowa do góry życie zaczyna się dopiero po 50 więc jeszcze musisz sporo poczekać ;-)

hej dziewczynki!
Usypiałam małego i sama zasnęłam, ale juz 3 noc przeskladam go do łózeczka wiec musialam wstac, ubrac bo przed snem latał z gołą pupką i ulozyc w lozeczku. Zerknęłam co u Was. Myslalam ze maxwel juz urodziła :-)

Gosiu Ty masz 38? now zyciu bym nie powiedziala, w prawdzie nie pamiętam za bardzo ale chyba wklejalas swoje zdjęcie na ktorym wyglądasz młodo i bardzo ładna kobietka z Ciebie :tak: Ja tez nie najmłodsza na listopadówkach. Czasami jak czytam ze ktoras ma lekko powyzej 20 to w szoku jestem. Ja w tym czasie ostro studiowałam imprezowałam i szalałam, miałam lekko siu bzdziu w głowie. Ale myslę ze u mnie Oli pojawił się w idealnym czasie zaraz przed 30 :)

H oglada Wojewódzkiego a ja na to patrzec nie mogę....idę do Syna! Miłej nocki dziewczynki!

chorowitkom zdrowka! a solenizanttom STO LATEK!

E tam e tam.
Gosiulek pewnie nas wkręca :-D przeciez wygląda na minimum 10 lat młodszą. to nie możliwe............
A martolinka mozesz sie nad rozmyślaniem "czy czuję się staro" zastanawiać przynajmniej dopiero jak na kartce urodzinowej zamiast 24 zobaczysz 42:-)
A tak na serio nie liczby są tu wyznacznikiem tylko poczucie ducha, prawda?? :tak:

Ja musze Wam powiedziec ze jak jechaliśmy na bilans 2-latka rano autobusem było w nim kupe licealnej [tak mi sie wydaje] młodzieży. Szybko sie wybierałam i nie miałam ani obrączki ani makijażu itp. Słyszałam z dala jakies komentarze na temat młodej dziewczyny-matki. Chłopak mówił "od zawsze chciałem byc młodym ojcem" itp itp :eek: Ja tam to zlewam ale zeby wiedzieli ze jestem z 10 lat od nich starsza :-D:-D

Ufffffff a przyszłam tu napisac ze dzisiaj lepszy sie dzien zapowiada. Mam napalone w piecu, czuję sie bardziej do życia. Nie zasypiam na siedząco no i nie ma mgły. Obiad mam wiec w ogole zyc nie umierac :tak::-p

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:-)
Niestety, wczorajszy mega spacer, a potem przytulanki nie pomogły..drugi uparciuch mi się chyba szykuje..:eek::tak: Jutro mam wizytę w szpitalu - badanko i ktg, może wtedy..:sorry::-) albo Martusia chce zrobić prezent urodzinowy starszej siostrzyczce i wyjść..w jej urodziny:-D:-D
Mama - nic, tylko się cieszyć, że tak młodziutko wyglądasz:-)..
Co do wieku..ja już 31, w lutym 32:szok:, a ostatnio usłyszałam, że mam dziecinna buzię - nie wiem, czy to miał być komplement??:-D:-D:-D
Mykam zrobić kawkę;-)

Do góry