reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Boże:-:)-:)-(

ja się czasami zastanawiam i teraz Wy może wiecie jak to jest.mam czasami myśli typu że zginę albo co gorsza oboje z D i co w tedy z Igim???

za nic w świecie bym nie chciała do teściów !!!gdzie pijak dziadek.czy w PL można takie sprawy załatwić za życia komu się w takiej sytuacji powierza opiekę???
Etna
Wszystkiego Najlepszego dla Pawełka :-)
immagini-winnie-the-pooh-201.gif

czekałam na śnieg i nie ma oszukańcy i tyle w tej pogodzie robią
:-D

reklama
Cleo Wiem, że ja np. nie mogę mieć wpływu na to żeby moje córki były razem. Asia na pewno zostanie z A, a Julka z moimi dziadkami/moją mamą, bo przypuszczam, że jej tata nie będzie za bardzo chętny. I to mnie dobija że A nie będzie miał prawa do jej wychowania dopóki jej nie zaadoptuje, a nie zaadoptuje dopóki L się nie zrzeknie, a L się nie zrzeknie. Nie śmiałabym o to prosić.
W sumie może się mylę, ale nie wiem gdzie się udać by dowiedzieć się jak to naprawdę jest.

Samo życie....Kurcze dziewczyny przestańcie bo mnie od razu rozwala...Miejmy nadzieję że każda z nas dożyje starości:tak:Wy to jeszcze młode jesteście a ja? Bliżej mi na tamten świat.Dlatego chcę żeby Kacper miał rodzeństwo,no ale jakoś nie wychodzi..:-(

Samo życie....Kurcze dziewczyny przestańcie bo mnie od razu rozwala...Miejmy nadzieję że każda z nas dożyje starości:tak:Wy to jeszcze młode jesteście a ja? Bliżej mi na tamten świat.Dlatego chcę żeby Kacper miał rodzeństwo,no ale jakoś nie wychodzi..:-(

Młoda to tu np jest Dziunka hehe

uda się uda z dzidziusiem powiedziałabym" głowa do góry" ale lepiej zabrzmi "nogi do góry";-)

Hej mamuśki..ja szybciutko się zgłaszam, że jestem już w domciu, a byłam u rodziców z Marysią przez cały dzień..mama wymęczyła mnie spacerkiem, że szok..zobaczymy, czy to pomoże..jeszcze później pomolestuję mojego
p.gif
, ale szczerze powiem, że jestem słabiuteńka
shocked.gif
yes2.gif
..nadrobię Was jutro, bo dzisiaj wysiadam
p.gif

Buziaki i spokojnej nocki

Hej Kochane ;)

Nie mam nawet jak Was nadrobić, pisze tylko, że zyje:-D
od dzisiaj jestem u rodziców:tak: wracam za równe dwa tygodnie :)

ANIA ogromne Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Etna musimy się wykurować do soboty;-)u nas nie ma poprawy ale gorzej też nie jest.Zobaczymy co bedzie jutro
Dziunka to super wieści :tak:
Polaa dobrze , że napisałaś:tak:
Maxweel a myślałam , że już się rozpakowałaś.

Ja jeszcze staro się nie czuję . A może powinnam ? za 2 dni koncze 24 lata:-D

reklama
Do góry