Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
moje dziecko jeszcze spi a juz mialam nadzieje ze wstanie o 16 bo spi od 13 i w koncu pojdzie na noc normalnie spac, normalnie czyt. ok 22 ;D Zaczęlam zmywac stertę garów, tłukłam nimi ze szok a Oli spi dalej, cos zakasłał i spi dalej, ech....
kurczak sie dla niego piecze a ja zaraz wstawiam obiad, tzn dokanczam bo dostalam wczoraj od tesciowej
zrobilam sobie stópki, ufff jaka ulga..co prawda robilam szybko bo cały czas mialam wizję małego ktory zaraz wstanie ale zrobilam. Jeszcze...ufarbowac włosy, wydepilowac sie, zrobic henne, manicure i będę jakis ludź
a potem znowu od nowa...pięty itd itp. Kiedys ktos powiedział ze kobieta jest jak pole, i tutaj dalej nie pamietam jak szło ale sens jest taki ze zawsze przy niej jest cos do roboty, zawsze zarasta jak nie tu to tam itd itp. Prawda? PRAWDA 
kurczak sie dla niego piecze a ja zaraz wstawiam obiad, tzn dokanczam bo dostalam wczoraj od tesciowej
zrobilam sobie stópki, ufff jaka ulga..co prawda robilam szybko bo cały czas mialam wizję małego ktory zaraz wstanie ale zrobilam. Jeszcze...ufarbowac włosy, wydepilowac sie, zrobic henne, manicure i będę jakis ludź