reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dzunka współczuję teściowej

MamoTomka gratuluję pracyy. Napisz co będziesz robila i co wtedy z synkiem?

a propo kamyczków, ja codziennie po wizycie w piaksownicy mam piasek w staniku :/ a wczoraj od Cleo to pół piaskownicy przywiozłam.

Z wykształcenia jestem teologiem. Będę pisać artykuły do lokalnej gazety i odpowiadać na pytania czytelników. Niby nic na początek ale ciesze sie bo to koniec ciągłego uzależnienia od męża:) Trochę pomoże nam babcia ale trzeba będzie pewnie poszukać jakiejś guwernantki :sorry:
miłe takie zainteresowanie z Waszej strony dziewczyny dzieki:)

Witajcie wieczorem...
Martolinka - ależ masz pewnego chłopa, że się wstrzeli;-):-D, może on jakiś Twój kalendarzyk potajemnie prowadzi i wie:-D
Agrafka - "niezły" dzień dzisiaj miałaś.... a 13 ;-) Ja chyba bym się wściekła.
Pathanka - pamiętamy... niestety interes jak się rozkręca to nie jest różowo, ale potem z górki będzie;-)
Dziunka - zdrowia dla teściowej, będzie dobrze MUSI być;-)
Maxwell - bombowe kumpele, zazdroszczę;-)
MamoTomka - super, gratki!

Moje już śpią, ale mam długie wieczory jak nigdy, tylko oby znów nie było pobudki o 2 nad ranem, bo oczy na szypułkach jutro będę musiała sobie zrobić by nie zasnąć.:-D

MamoTomka super, ze dostalas prace:tak: gartulacje!
dziunka ach, biedna tesciowa:-( mam nadzieje, ze operacja sie powiedzie i wszystko bedzie ok:tak:

wlasnie Mlody poszedl spac a ja jestem wykonczona, koncowke dnia mi zapewnil, nie ma co:/
co za urwis, brak słow, daje czasami popalic, niby pomaga sprzatac i podaje wszystko o co Go poprosze ale balagan tez potrafic zrobic:-D nic ide sprzatac te wszystki zabawki, pozmywac i jak mocno zasnie to odkurzyc

Ojej Dziunka aż mnie zmroziło.Kurde co się dzieje na tym świecie.Miejmy nadzieję że wszystko dobrze się ułoży.Najgorsze ze są przerzuty.Dużo zdrówka dla Teściowej i dla Was.

Mamo Tomka gratulacje :-)

Dziękuję Dziewczyny:-)

reklama
Mam prace HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
dzięki za dobre słowa dziewczyny. Przydały się:)
ogólnie dzień masakra padnięta jestem ale jeszcze trzeba mężowi obiad zrobić bo ciężko pracuje i będzie zły jak przyjdzie i nie będzie nic do jedzenia;)
miłego wieczoru życze wszystkim:)
Gratuluje!!!! :-):-):-):-)
Ania a gdzie bedziesz w Pl ? moze jakies spotkanko?
chętnie ale raczej nie będe w waszym rejonie , zaliczymy raczej południe i zachód ;-) ,po cichu liczę że uda nam się Aze odwiedzić bo chciałabym do Wrocławia jechać ,pewny jedynie jest Kraków ale tutaj chyba nikogo nie ma z tego miasta :-(
ufff....
dopiero dotarłam do domu, po po drodze ze żłobka rozwalił mi się wózek, tak, ze nie dało się go rozłożyć ani złożyć (śrubka się odkręciła). Związałam go Ali bluzą i chustką i ciągnę za sobą. Do tego komputer na plecach, kilogram fasolki i pudełko malin w siatce (miały jechać pod wózkiem) i Ala która ci 5 kroków chce na ręce. Po drodze plac zabaw więc dostała wścieklizny - przykupiłam ją obietnicą kupienia wafelka koło domu. Kupuję wafelka, patrzę a ona wpyla kajzerkę :). Dobra, zapłaciłam za kajzerkę, wychodzimy - patrzę a Ala bez bułki :/. Odłożyła zpowrotem na półkę - na szczęście udało mi się zlokalizować tę nadgryzioną :)))))))))))
A teraz misiak śpi.....
rozwalonego wózka współczuje ,co do bułki to mój czasem też tak robi jak coś złapie z półki ,ostatnio kupowałam połówkę ogórka
laugh.gif

Teściowa ma guz rakowy jajnika i przerzut do wątroby:-( w ciągu 3 tygodni ma być operacja...
współczucia dla teściowej ale trzymam mocno kciuki żeby operacja się udała i żeby szybko doszła do siebie

a tak a pro po pamiętacie dudziakową ??

kilolek jutro kupię to ci napiszę na priv jak to się podaje i z czego to jest , a koszt to ok 20zł więc chyba niedużo za słoik ok 300g

Do góry